פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר נוו אם אני לא צודר אז תציע לי קירור אוויר שהיה יותר חזר מי ה BT ?- מצאתי את המאוור הכי משתלם :Silverstone FM121הנה זה מעורר השראה:PCU31-VH - Gigabyte 3D COOLER ULTRA
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מה הבעיה? קבר סמתי איזה מאוורר 172 ממ במחשב שלי וירדו לי 4 מעלות במארז פתוח וכלל יש לי פאןבאס מי מאוורר ישן שלי אז עןשים קצת עבודת מודינג וזאו יש לך קירור אכטיבי כטלני.. הדלטה עד כדי כך רועש? ועוד משאו: יש תמאוורר הזה: זה רק נידמה לי אן שיש לו 2 מאווררים על מנוע 1? ה"כנפיים" הקרובות יותר, הם חלק משילדת המאורר, ולא מסתובבות.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים נוו אם אני לא צודר אז תציע לי קירור אוויר שהיה יותר חזר מי ה BT ?- מצאתי את המאוור הכי משתלם :Silverstone FM121הנה זה מעורר השראה:PCU31-VH - Gigabyte 3D COOLER ULTRAשמע, הNINJA חזק יותר.. אבל מה זה משנה?עוד לא ראיתי מישהו מגיע לOC נמוך על קירור אוויר בגלל שהBT הגביל אותו... ואחרי שהוא החליף לקירור אוויר אחר אז הוא עשה OC גדול יותר...זה הכל בולשיט את לא תראה הבדל מהותי בין הBT לבין כל קירור שעוד 200 שח. ואם אתה רוצה את הקירור אוויר הכי חיה שיש אז קנה לך ST עם 3 מאווררים 120:) או שניים 130 ואחד מלמעלה 120.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר הפחיד אותי הזכיר לי את המאוורר מי סרט ישן של ג'קי צ'אן עים המאוורר הענק הזה בעל 2 כנפים אבל לא משנה...הנה עןד משאו וניראה לי כמן ה פטרון המושלם:Thermaltake PIPE 101 + DELTA 92mm= קורע את BT בטחת !...רוצה את הקירור אוויר הכי חיה שיש אז קנה לך ST עם 3 מאווררים 120...מה? איזה תביא תמונות...
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים שמע, הNINJA חזק יותר.. אבל מה זה משנה? עוד לא ראיתי מישהו מגיע לOC נמוך על קירור אוויר בגלל שהBT הגביל אותו... ואחרי שהוא החליף לקירור אוויר אחר אז הוא עשה OC גדול יותר... זה הכל בולשיט את לא תראה הבדל מהותי בין הBT לבין כל קירור שעוד 200 שח. ואם אתה רוצה את הקירור אוויר הכי חיה שיש אז קנה לך ST עם 3 מאווררים 120:) או שניים 130 ואחד מלמעלה 120. גבר היו על זה אין סוף השוואות והסתבר שST עם 3 מאוררים גם רועש יותר מהBT גם הרבה יותר יקר מהBT וגם הבדל של מעלה.. שתיים בלחץ !!! BT וזהו... הפחיד אותי הזכיר לי את המאוורר מי סרט ישן של ג'קי צ'אן עים המאוורר הענק הזה בעל 2 כנפים אבל לא משנה... הנה עןד משאו וניראה לי כמן ה פטרון המושלם: Thermaltake PIPE 101 + DELTA 92mm = קורע את BT בטחת ! בתחת* ותוכיח לנו !!!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר BT ו זאו?אולי יש מצב למוד ל BT?כמו אחלפת מאוורר?ומע עים ה:GIGABYTE GH-PCU31-VH(3D Cooler-Ultra GT)ניראה טוב...
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים BT ו זאו?אולי יש מצב למוד ל BT?כמו אחלפת מאוורר?אתה יכול להחליף לו מאורר... זאת לא בעיה.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים יש מוד להגדיל את הCFM שלו אבל זה מעלה קצת את רמת הרעש שלו... צירפתי תמונה... החריצים האדומים תעשה אותם עם דרמל.. אבל לא חריץ אחד גדול... כמה קטנים ודקים... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר יש חדשות: מצאתי מאוורר שרשום עלו : SYM BANG MODEL:A17251V2HBT 230V 50/60HZ 24/30W THERMALLY PROTECTED MADE IN TAIWN עד עכשב אני מבין ש המאוורר דורש 230V שזה הרבה...מה אני עושה עם מאוורר כזה? 230V אין אפילו למחשב שלי...איך אני מביא מימנו תועלת ? זה:
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים זה במקרה המאוורר שהוצאת מהמחסן והשתמשתם בו לפני שקניתם מזגן? |:לא קיים מאוורר שצורך 60 וואט למחשב.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר נוו טוב אולי אני יכול לחבר אותו ל שקע רגיל ולשים במחשב?מאוורר אזה 30W לא 60 W
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים למה לעזאזל אתה מסבך את עצמך?אתה לא מבין שלא משנה כמה CFM יהיה למאוורר שלך, מעל 50-60 זה פשוט לא יעשה הבדל ב-כ-ל-ל?אם יש לך כל כך הרבה כסף להשקיע בקירור, קח Schyte Ninja ושים עליו Silent Wheel שידחוף עליו אוויר.יקר אבל כנראה קירור האוויר הכי יעיל והכי שקט בשוק.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר ב-ס-ד-ר אבל אני מתכוון למאוורר הגדול...סתם אןלי אני אסים אותו במחשב אבח אחבר לו חיבור נפרד?ואסים אותו ב INTAKE ?שווה ביחס של :PREFORMAINCE/POWER CONSEMPTION?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.