פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לפני שבועיים לא הייתי חושב להעלות סדרה כזאת לכאן, אבל עכשיו ננסה... מי יודע... אשמח לתגובות בוגרות, בלי דברים כמו התמונות לא בפוקוס בבקשה...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים התמונה של הסבתא הבהילה אותי והתמונות דיי מביעות דיכאון זה מה שרציתה להראות ? בכול מקרה האי פוקוס והאי צבע מעביר דיכאון והרבה
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחזק את שני התגובות שמעלי... גרמת לי ליהנות...נעשתה כאן עריכה? אם כן, איזו...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר השחור לבן יצא מהמצלמה, לעיתים נוסף BLUR בפוטושופ לחיזוק האפקט...אני לא יודע אם דיכאון כמו בדידות, כמו תחושת סוף, רצון למגע, כל אחד רואה בזה קצת אחרת, זה תמונות מאד "פתוחות"...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מהירות תריס נמוכה?התמושה השלישית נראתה לי קצת מפחידה... בגלל שנראה שאילו היא מחזיקה מזרק...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר מהירות תריס נמוכה?התמושה השלישית נראתה לי קצת מפחידה... בגלל שנראה שאילו היא מחזיקה מזרק...זה דווקא ורד אדום, אבל שוב, זאת תמונה וסדרה פתוחה מאד...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לפי דעתי זה יותר מידיי אי פוקוס, חוץ מזה אני יכול להגיד רק שהתמונות מאוד מדכאות...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים חחח תמונות מסקרנות חח נוגעת נוגעת חח מה יש לה ביד ? שיניים? [/qoute] זה דווקא ורד אדום, אבל שוב, זאת תמונה וסדרה פתוחה מאד...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אחחח.. רעיון מעולה, ביצוע מעט מפוספס אבל עדיין מסקרן ומעניין ברמות יוצאות דופן.קובי, תמשיך עם השיט הצילומי ההזוי שלך. זה ממש במקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.