עבור לתוכן

חמור מאוד מה שקורה פה! חייב להגיב

Featured Replies

פורסם

חבר'ה, שימו לב איך הפכתם את הפורום הזה לאחד הפורומים הפעילים מבחינת תמונות!

פעם, בין כל השאלות הטכניות על המצלמות והשאלות של "צריך מצלמה ב5 ש"ח" היה קשה למצוא 2-3 תמונות בעמוד. שימו לב מה התמונה כרגע בפורום! מכל העמוד הראשון יש רק שאלה אחת, וכל השאר, כן כן, תמונות שלכם!

קידמתם את הפורום הזה בעזרת דני בצורה מדהימה, גם התגובות, העצות הענייניות, העריכות, פשוט פורום מקצועי!

ח"ח לכולם ותמשיכו ככה! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני שמח שאתם שמחים, ואני רואה שחלק גם ממש מקבלים השראה וזה תמיד נחמד...

פורסם

זה טוב לנו וטוב גם לכם :xyxthumbs:

פורסם

בוקר טוב :goodposting:

:xyxthumbs:

הכי חשוב לא לפחד לצלם, זה לא עולה כסף. (המצלמה כן אבל הצילום לא :P )

נפטרנו בשעה טובה מהמאקרואים של פרחים למיניהם =>> :yelclap: :yelclap:

תודה על שיתוף הפעולה ושנזכה לעוד צילומים איכותיים.

אני, קובי ושגיא רק נותנים push קטן :) אבל אתם אלה שתקבעו וקובעים איך הפורום יראה. :xyxthumbs:

:ylsuper:

פורסם

אני, קובי ושגיא רק נותנים push קטן :) אבל אתם אלה שתקבעו וקובעים איך הפורום יראה. :xyxthumbs:

אל תגזים... אתם עושים הכל... :D

אני מתפלא כל פעם מחדש... מאיפה יש לכם את כל הרעיונות האלה לתמונות כל כך איכותיות?

:xyxthumbs:

פורסם

כמוש רשמתי בת'רד תמונת ה-FREEDOM שלי הרעיונות מסביבנו כל הזמן, זה נשמע פלצני, נשמע אולי תלוש, אבל זה ממש ככה... קצת לפתוח תעיניים, קצת להעיז, לצלם פשוט הרבה, להוריד למחשב ולהתחיל לחקור מה יצא, זה דבר שמתפתחים איתו, בסוף אתה כבר לא צריך "לחפש" את זה, אתה פשוט מוצא את זה בכל מקום, שמנה את ראיית העולם שלך, וזה כייף, אני אוהב את זה, ושישמע פלצני כמה שישמע...

פורסם

אני שמח להגדיר את עצמי כחלק מהפורום הזה, לאט לאט אני מקווה להגיע לרמת טכניקה כמו של כמה אנשים פה ולהתחיל להעלות תמונות טובות יותר (:

בינתיים אני אמשיך להתרשם מעבודות של טובים ממני, אלמד ואשאב רעיונות יצירתיים, אעזור לכל מי שביכולתי לעזור לו ואנסה להיות פעיל כמה שאפשר ( עד שהצבא ייקח אותי :-\ )

פורסם

הייתי ממליץ להוסיף עוד משהו.

אנשים ממש מתלהבים מכל הצילומים שאתם עושים, למשל שעון החול שדני צילם.

הייתי ממליץ לרשום איך צילמתם את התמונה, כאילו איזה חומרים ועוד כל מיני דברים.

האנשים לא רק יסתכלו אלא ידעו איך זה צולם ואולי יעלו רעיונות משלהם...

בקיצור, אתם שמים תמונה, רושמים את הפרטים של התמונה(מהירות צמצם, ISO וכל מיני), ותוסיפו גם כיצד צולמה ומאיפה עלה הרעיון...

כי הרי בכל מקרה ישאלו אתכם איך צילמתם ומה עשיתם...

פורסם

רעיון נחמד, אני מסכים :P

חבל שאני לא יכול לכוון מהירות תריס וכדומה במצלמה שלי חחחחח איזה מצלמה מעפנה, מצלמת פילם (לפחות עם זום, שגם הזום לא כל כך זום חחח )

פורסם

MoSeS_23,

בנוסף למה שאמרת, אפשר באמת להעלות את הרמה של הפורום בעוד קצת אם כל אחד יפרט יחד עם התמונה שהוא מפרסם את הסיפור שמאחוריה, ייתן פרטים טכניים מקיפים ככל האפשר לגבי אופן הצילום והעריכה ( ! ) שהתמונה עברה, יפרט לגבי הצמצם, התריס והISO וכו'..

ובנוסף לכך נארגן רשימת מדריכים מאורגנת בסטיקי, מדריכים מושקעים ומקיפים, נוכל לחסוך הרבה מאוד שאלות מיותרות והתוצאות פה יכולות רק להשתפר ולהשתפר (:

פורסם

כל שאלה נענית, מעבר לכך למשל בת'רד החופש האחרון שלי דיי הסברתי מה עבר מאחורי התמונה, כמו תמונת העדשה... אני לא חושב שזה יעזור יות רמדיי, אולי פרטים טכניים יעזרו מעבר לכך הדימיון והראייה צריכים לבוא ממכם...

פורסם

הדמיון והראייה זה משהו שכל אחד צריך לסגל לעצמו, אבל כשאתה רואה רעיונות של אנשים אחרים ולומד מהם קצת זה בהחלט יכול לעזור לך להביא רעיונות משלך (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים