פורסם 2006 במרץ 2319 שנים שלוםאני מחפש UPS זול טוב ואמיןשאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"חאני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה...תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אם מדובר על המחשב שיש לך במפרט אז גם 300W של FSP / Sirtec / Hec / ChannelWell יספיקואם כן מתוכנן שדרוג בקרוב?שיהיה ברור - זה לא UPS (אל פסק), זה לא ישאיר את המחשב דלוק כשאין חשמל
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אני מניח שכמו כל רכיב אלקטרוני וחשמלי יש חברות פחות ויותר טובותלי אישית יש נסיון עם Advice ו-GamaTronicעל הראשונה לא שמעתי תלונות (לגבי אמינות מוצר) ועל השניה הייתה תלונה אחת
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים ליאור גמאטרוניק מצויינים.יש לי גם ואין תלונות.אפשר להשיג מהם ישירות את ה-650VA בכ-78$+מע"מ.ומשלוח עד הבית חינם.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לי יש 2 שלהם בלי שום בעיהאבל לדעתי ראוי לציין שהייתה פה בפורום תלונה אחת עליהם
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים גם לי יש שניים.מעולים וגם לחברים ובעבודה.יש להם שירות טוב.מה הייתה התלונה?זה חשוב גם לדעת כי לפעמים יש כאלה שרוצים לחסוך ולוקחים UPS חלש ואז זה לא מחזיק להם והם מתלוננים.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לדעתי הייתה שם תקלה טכנית אבל המשתמש טען שהאל פסק הוחלף גם לאחד יותר חזק וזה פשוט לא החזיק(מה שלא הגיוני בהתחשב ברכיבים של המחשב)
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הייתה להם בעיה בתוכנה בסדרות של ה-650VA.הם קיבלו עכשיו LINE חדש של UPS'ים של 800.אבל ראיתי אותם ולא אהבתי את הממשק ואת חיבורי ה-UPS מאחור(שניים בלבד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.