פורסם 2006 במרץ 2319 שנים להיות טיפש ולהכאיב לעצמך זה מצחיק, מאוד ;D. אבל לסכן כך מישהו אחר, ועד בחורה, שיכורה, עם כזה גוף (כמעט הרסו אותו )! זה כבר מפגר. בדיחה שכמעט נדפקה. קטע שלא נראה לי ששודר. http://rapidshare.de/files/6018071/boobs_fire.wmv.html
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים FREEואז יש ספירה לאחור, וב0 יהיה לך תיבת טקסט וציור כזה עם אותיות, תקליד מה שכתוב שם וזהו... (:
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים היא ניראת שיכורה, אני לא מכיר בחורה שהיית עושה כזה דבר בעוד שהיא יכולה להיכוות...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר דווקא משעשע, אני אוהב לראות שמתעללים בטיפשים, זה פשוט מגיע להם (: היא שיכורה... אבל אם הגמד היה נשרף לא היתי מפסיק לצחוק. הבחורה חמה שנון
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים איזה שווהבקטע האחרון שהיא על הכיסא היא ערומה לגמרי רואים לה תמנוע D:בכול מקרה מזכיר לי משהו שעשינו פעם בטיול שנתי חחחח רק שהפעם זה היה וודקה זולה שלא נדלקה :ג
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אני כמעט בטוח שראיתי את זה, באחד מהסרטים של steve-o.(אני אחד הפאנבויז היותר רציניים של jackass וכל מה שנלווה אליו)
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים יווו הם דפוקים אני מת על מה שהם עושים אבל הם הגזימו טיפהבכל מקרה נקרעתי מצחוק עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.