עבור לתוכן

קניית מיני דיסק

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אולי איפה מוכרים מינידיסקים בארץ (המכשיר עצמו) ואני מתכוון למכשירים החדשים לא לענתיקות...?

תודה מראש!

פורסם

לא חסר חנויות תעשה חיפוש בזאפ..

ולא עדיף כבר לקנות נגן מבוסס HD או פלאש...

פורסם
  • מחבר

זה תלוי מה הצרכים שלך...

אני מחפש איכות ובנתיים לא ראיתי נגן רציני אחד שמשתווה לאיכות של המיני דיסק חוץ מזה יש לו גם כניסת מיקרופון שזה שימושי לחלק מהאנשים.

הבעיה בזאפ זה שהדגמים שיש להם הם ישנים (לא מהסדרות האחרונות)

אגב SONY היום השיקו נגן חדש.

יש לך רעיון או קישור אחר ?

פורסם

כעיקרון למינידיסק יש מיליון וחצי חסרונות כנגן וכמכשיר הקלטה.

האיכות מוזיקה שאתה מעביר אל המינידיסק הופכת ליהיות נורא ירודה,שאפשר לשים לזה לב בקלות..

לאחרונה באמת יצאו נגני HI-MD ,שכול מינידיסק(הדיסק..) יכול להכיל עד ג'יגה ,ואפשר להכיל בו קבצי מוזיקה קבצים שונים ואפשר להעביר למינידיסק ומהמינידיסק אל המחשב,מה שאי אפשר לעשות בסדרת הnet md שבה אפשר רק להעביר מהמחשב למינידיסק.

אני בכול זאת הייתי מציע נגן מבוסס הארדיסק, אבל לבנאדם עם קולקציה מאוד רחבה של מוזיקה, שנוסע הרבה לטיולים ארוכים,כדאי הHI MD כי ניתן לקנות הרבה דיסקים בנפרד,ולהכיל עליהם את מה שרוצים ולהחליף בהתאם.

בהצלחה.

:)

פורסם
  • מחבר

אני משתמש במיני דיסק כבר כמה שנים ואני לא מרגיש שום איכות ירודה במוזיקה להפך הוא הנכון הוא נישמע טוב יותר מה-IPOD וכמה IRIVERים ששמעתי.

פורסם

מה רע בIRIVER H3XX ??? יש לו כניסה למקרופון והקלטה מכל דבר שבא לך וגם כניסת LINE IN נגן מצויין ע םאיכות מצויינת, מתאים לצרכים שלך

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא מכיר את הנגן הנ"ל אבל לפי האתר שלהם יש בו כמה דברים שאני לא מת עליהם:

1. הוא מבוסס הארד דיסק (זאת אומרת רגיש לטילטולים ונפילות...).

2. יש לו רק 15 שעות נגינה בתנאים מינימליים של ה-MP3 יענו 128KBPS ווליום 20 (אני לא יודע מה החוזק של 20 בנגן הנ"ל) ובלי אקוולייזר (ללא בס).

3. יש לו סוללה מובנית שאני לא מחבב כי הן יקרות להחלפה ולא זמינות.

4. אין לו כניסה דיגיטלית (אופטית) להקלטה איכותית.

פורסם

גם המיני דיסק ךא פחות עדין והם גם יכולים להיהרס כי כולו חלקים נעים לא שונה מHD (אא"כ אתה קונה את האלה ה"משוריינים" לספורטאים)

4.הוא לא צריך כניסה אופטית כי הכל עובר כמו שהוא בדיגיטציה מהUSB...

פורסם
  • מחבר

ההקלטה האופטית נעשית ישירות מה-DVD או מהמגבר למינידיסק נכון שזה REALTIME אבל זה שווה את האיכות.

המינידיסקים מסדרת NETMD ומהסדרה החדשה HIMD יכולים לקבל מידע גם מהמחשב בעזרת כבל USB.

סדרת ה-HIMD מיוחדת בזה שהיא גם מכפילה את נפח הדיסקים הרגילים גם קוראת דיסקים של ג'יגה וגם יכולה להקליט בפורמט LPCM שזה איכות של דיסק לכל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים