עבור לתוכן

כרטיס קול ל - 5.1 אמיתי...

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח של DFI הUltra-D.

הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital.

מה אתם אומרים ?

פורסם

אתה צריך להגדיר שיהיה במצב של 5.1.........חוץ מזה מצב של דולבי דיגיטל זה 5.1.......יענו קולנוע ביתי ככה שזה בסדר

פורסם

איך המעכת מחוברת לכרטיס?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לחבר את את הכרטיס קול למערכת עם כבל SPDIF COAX או שני כבלים PL קטן זכר

פורסם

אם אתה תחבר לכניסות האנלוגיות , אתה תקבל 5.1

אם לדיגיטליות אתה תקבל מה שאתה מגדיר (בעזרת AC3 FILTER ) והגדרה בכרטיס קול

פורסם

רוב כרטיסי הקול (ובמיוחד המובנים) לא מסוגלים לקודד אות דיגיטלי בזמן אמת (במשחקים) ולכן מוציאים סטריאו ביציאות הדיגיטליות.

הדרך היחידה לקבל צליל היקפי מהכרטיסים האלה זה לחבר אותם אנלוגית.

פורסם

רוב כרטיסי הקול (ובמיוחד המובנים) לא מסוגלים לקודד אות דיגיטלי בזמן אמת (במשחקים) ולכן מוציאים סטריאו ביציאות הדיגיטליות.

הדרך היחידה לקבל צליל היקפי מהכרטיסים האלה זה לחבר אותם אנלוגית.

בעעע אני לא מבין תעזרו גם לי בבקשה!!

יש לי כרטיס קול Audigy 2 Value ואני מחבר את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתית ממש טובה שיש לי (עלתה 5,000 ש"ח) אני מחבר את זה כמובן לרסיבר, אבל יש לי תחושה שאני לא מקבל את הסאוד שאני מסוגל לקבל בעזרת הכרטס קול הזאת הרסיבר של יאמה והמערכת שיש לי.

קודם כל רציתי לומר שאני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לכניסה הירוקה בכרטיס קול שלי והוא מתפצל לני חלקים בצידו השני, לבן ואדום ואת זה אני מחבר למערכת.., האם זה טוב? או שאני צריך לקנות כבל מיוחד, דיגיטלי ולחבר לחיבור הלבן כדי לשמוע כמו בנאדם? ואם כן אז איפה אני יכול לקנות אותו, איזה רשתות מוכרות? ולאיפה אני אמור לחבר אותו ברסיבר..

תודה רבה לעזורים!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

זה חיבור סטריאו רגיל.

אתה צריך לחבר בצורה דיגיטלית או עם 3 כבלים רגילים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים