עבור לתוכן

עזרה בבחירה של אוזניות לIPOD MINI, עד כ200 ש"ח (25£).

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני.

מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש.

אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות.

בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן...

חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף?

אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ עד כ200 ש"ח אני אשמח לדעת. בחו"ל, רק מהחנות של אפל.

חשוב שהן יהיו קטנות - כאלו שנכנסות לתוך האוזן.

תודה!

פורסם

בארץ יש את הסנהייזר MX550 ב120 ש"ח

אני חושב שהן יהיו מצויינות

פורסם

^^^

כנ"ל

פורסם

בארץ יש את הסנהייזר MX550 ב120 ש"ח

מצטרף להמלצה, הן סבבה.

יותר טובות מאלו שהגיעו עם ה-iPod, אבל באותו סגנון "כפתור" אם אהבת את אלו של ה-iPod. :)

כשניפגש (?), תוכל להתרשם מהם. הן דיי סבבה יחסית למחיר הזול ועושות את העבודה.

אני קניתי אותן בארה"ב ב-20$ בלבד, שזה כלום. (לפני חצי שנה)

אם באמת נכנסת לשיקול ה"פוזה" עם אוזניות לבנות, בתחום המחירים הזה אין יותר מידי אפשרויות. 8) :xyxthumbs:

פורסם

אני אישית לא סובל אוזניות כפתור, עד היום התנסתי רק עם סנהייסר, סוני, וכל הפשוטים של ה80 שקל (פנסוניק וכו), ואף אחד מהם לא הרשים אותי (גם לא ה MXים של סנהייסר),

יכול להיות שה CX300 יתן איכות סאונד טובה יותר, אבל הוא חורג באיזה 80 שקל מהתקציב שלך (בארץ), אולי בחו"ל הוא יהיה יותר זול.

קח בחשבון שהוא in ear (נכנס ממש לתוך החור של האוזן), ולא לכולם זה נעים\נוח...

עריכה: למה התקציב שלך בחו"ל הוא רק 25 אירו, ובארץ 200 ש"ח ? ???

פורסם
  • מחבר

אכן עניין ה"פוזה" חשוב... ;D, לכן עניין הצבע יכול להטות את הכף.

IN-EAR לא נראה לי כל-כך נוח... וזה גם קצת יקר... אני מעדיף כפתור...

יש הבדל משמעותי בין הmx500 לmx550?

VATOS, זה פאונד... כמו שאת הרואה זו חנות באנגליה... השער שלה הוא כ8.3 ש"ח אז זה בערך אותו דבר...

פורסם

אה, מצטער (: אני לא ממש בקיא בנושא מטבעות זרים.

וגם המחיר של ה CX300 באתר שנתת דיי הטעה אותי, שם הוא נמכר ב49.90, שלהכפיל ב8.3 יוצא בסביבות ה415 ש"ח, כשהם עולות בארץ 280 ש"ח, ככה שזה נשמע לי אובר אובר מוגזם.

ובקשר לנוחות של האין-איר, כמו שאמרתי זה משתנה מאדם לאדם, ובגלל שראיתי שהלינק הראשון שהבאת היו לאוזניות אין-איר, אז לא ממש פסלתי את האפשרות (:

פורסם
  • מחבר

שמעתי על הMX500 שני דברים שאולי תוכל אתה, והאחרים, לאמת או להפריך:

1. הבאס שלהם כמעט ולא קיים.

2. החוט מאוד קצר. אם מישהו יכול להשוות לאוזניות של IPOD אני אשמח. אני בסה"כ רוצה שהוא יגיע מהאוזן לכיס... אני די גבוה (1.95), אבל האוזניות של הIPOD היו ארוכות מספיק כך שאם הן באותו אורך או יותר, זה סבבה.

ואני אשאל שם אם אפשר לנסות IN-EAR ונראה איך זה...

זה ההזדמנות לשאול אם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה בלונדון (לא אינטרנט) ושנמצאת במקום מרכזי, לא באיזה מחסנים באיזה חור מחוץ לעיר, אני אשמח אם יגיד.

פורסם

א. בערך אותו הדבר כמו המקוריות של האייפוד (לטעמי).

ב. ה-MX550 קצרות ב-7 ס"מ מהמקוריות של האייפוד (דור 2, אני לא חושב שהם שינו את האוזניות מאז..).

img09915mv.jpg

פורסם

1. נכון לחלוטין!

2. כמו שאתה רואה בתמונה של Chevy, ההפרש מזערי, וכל עוד האוזניות של הפוד לא היו "מתוחות" עליך, אז אין סיבה לדאגה...

פורסם
  • מחבר

בקיצור, תחת הגבלת הצבע והמחיר, הMX500 זו בחירה טובה?

פורסם

אחי עקבתי אחרי הנושא ולי אישית יש את ה-MX550 ואני אומר לך שהם אחלה אוזניות וגם האורך מספיק...

אחלה אוזניות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים