עבור לתוכן

צריך עזרה בהרכבת שתי מערכות סאונד לבית (סראונד לסלון + סטריו לחדר).

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה ....

בקיצור העניין הוא כזה :

אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף.

מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER).

כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב .

מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו.

המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב.

מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה .

עכשיו בדקתי כמה מגברי סטריו ישנים שאמורים להיות טובים ורציתי להתיעץ איתכם איזה מגברים כדי ללכת לבדוק.

המגברים הם :

Onkyo TX 4500 ב 700 שח

DENON PMA-520 ב800 שח

SANSUI 6060 ב 500 שח

מרנץ 2238 ב 600 שח

רוטל 845 ב 500 שח

מרנץ 2226B ב 600 שח

פיונר VSX-D307 במחיר של 600 שח

רוב המגברים האלה הם ישנים משנות ה 70 -80 שנחשבו פעם לאיכותיים, השאלה היא איזה מהם שווה ללכת לשמוע ??

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

למערכת בסלון, על איזה מחירים אתה מדבר?

למערכת לחדר, אתה מחפש רמקולים מדפיים או אחרים?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לסלון מדובר בתקציב מכובד, אין תקציב מוגדר אבל הוא מספיק גבוה, כלומר אם יש ציוד ממש טוב ששווה להשקיע בו אפילו 10K (רסיבר + 2 רמקולים) אז אין בעיה, אבל כמובן שעדיף ציוד עם יחס עלות תועלת הכי טובים (אבל לא יד שניה).

לחדר עוד לא החלטתי בדיוק אם אני רוצה רצפתיים או מדפיים בגלל הסיבה שרק עברנו דירה ויכול להיות שהריהוט בחדר שלי עוד ישתנה ואני לא יודע אם יהיה מקום בשביל רמקולים גדולים.

הבנתי שרמקולים רצפתיים מתאימים יותר לחדרים גדולים (סלון) .

ככה שבנתיים אני מעדיף 2 רמקולים וסאב (סאב חובה כי אני רוצה הרבה באס כי אני שומע הרבה מוזיקה שחורה).

פורסם

מצטרף להודעה..יש מצב לסאב+2 מדפיים ב2K?ואיך מחברים סאב אקטיבי למגבר ישן(אין יציאה ייעודית לא?)?כח גם אני חייב המון באס נמוך ועמוק וזה גם יותר טוב לי מבחינת מקום בחדר..

פורסם

בתקציב של 2000 שקל אין סיכוי להרכיב מערכת עם סאב שגם תישמע נורמאלי. לסלון אני מציע לך לעבור ולשמוע כמה דברים ואז תחזור אלינו עם שמות של דברים שאהבת ונוכל להמליץ יותר. מבחינת ציוד אלקטרוניקה דנון אונקיו והרמן קרדון יהיו אפשרויות טובות לבדוק.

Anatoli

פורסם

זאת אומרת שכל מערכת שאני ארכיב ב2K, זוג מדפיים+סאב לא יישמע יותר טוב מ2.1 למחשב ב1500? ואם התקציב עולה ל3K זה באמת ירסק כל 2.1 של מחשב או שזה גם לא מספיק?

פורסם

אם תקנה סאב זה בעיה. אפשר למצוא משהו, אבל תצטרך לעבור ולחפש ולא לשאול באינטרנט מה אנשים אחרים אוהבים.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים