פורסם 2006 במרץ 2319 שנים תמונה יפה מאוד, זה נראה לי כמו שברים של זכוכית?אני אשמח לשמוע יותר על מה שצילמת ועל אופן הביצוע (:
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר תמונה יפה מאוד, זה נראה לי כמו שברים של זכוכית? אני אשמח לשמוע יותר על מה שצילמת ועל אופן הביצוע (: אכן אלו שברי זכוכית, הזכוכיות מודבקות לשני קירות אחת מול השניה ב-90 מעלות כאשר יש השתקפויות של אור על הקיר מכל צד. אני מנסה עכשיו את מזלי בצלומי לא מקרו(הבטחתי לא? חח) ויותר אומנותי מקווה שיצליח לי..
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים ההשתקפויות רק יכולות לשדרג את התמונה, ועוד קטנרסט... תמונה מענית מאד נראה כאילו זה נשבר באויר ותפסת את זה... המשך כך ! יש חיים אחרי הפרחים
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים ההשתקפויות רק יכולות לשדרג את התמונה, ועוד קטנרסט... תמונה מענית מאד נראה כאילו זה נשבר באויר ותפסת את זה... המשך כך ! יש חיים אחרי הפרחים זאת הייתה המחשבה הראשונית שלי
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים קשה להבדיל בין השברים לבין השחור שמאחורה.זה לדעתי כל היופי שבתמונה...בהתחלה חשבתי שזה זכוכיות שבורות שמונחות על שולחן מזכוכית (שקוף) והצלם צילם מלמעטה....
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר קשה להבדיל בין השברים לבין השחור שמאחורה. זה מה שניסיתי לעשות וכנראה זה הצליח .. ותודה על התגובות! מקווה שעד עכשיו את נהנים מהתמונות שלי כי אני רק צלם מתחיל..(ניכנס בי החידק רק לפני כשבועיים )
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים גם בי חחח רק שלי אין מצלמה בתמונה הזו יש מן תחושה כאילו הזכויות האוויר כזה.. והקיר שחור באמת? איך התבצע בדיוק ההדבקה של הזכויות לקיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.