עבור לתוכן

צריך עזרה ממי שלמד להיות מנהל רשתות של "מיקרוסופט"!כנסו!

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה!

לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:]

התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון.

דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת

תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו'].

חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... :lol:

אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?]

שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 אלף..זה נכון?]

יש לי את הקטע הטכני...אבל לא מספיק חזק למדעים מדוייקים...אני אוהב גם ללמוד את ה"תכלס" ולא את כל התאוריות שקשורות לזה.

אני גם מתעניין במחשבים ובצד הפרקטי שלהם.

חשבתי על מכללת "היי-טק" בהרצליה [שם מעאפן הה?].

שמעתי שהם מקושרים היטב גם עם מיקרוסופט שמאשרים אותם ואולי זה יכול לעזור בקשרים שם.

רציתי לדעת:

1.אם כל מה שכתבתי נכון באמת..גם המשכורת?

2.אם יש לי גישה למחשבים אבל אני לא יודע תכנות וכל מיני דברים מסובכים מידי-האם אפשר ללמוד כזה דבר בלי יותר מידי התקשות?

ז"א האם אפשר לבוא גם בלי ידע מוקדם?

3.האם יש עוד תחומים בלימודי תעודה שאולי יכולים יותר לתגמל מבחינת שכר? [רק לא תכנות...נראה לי קשה ומשעמם].

4.אם יש לכן הערות...חוויות....מישהו למד את זה פה? עוסק בזה ומקבל על זה כבר כסף? יכול להמליץ?

תודה לכם חבר'ה! :xyxthumbs:

פורסם

אני מציע לך ללכת לעבוד בתור נהג מוניות

פורסם

"הענק" אתה מנסה להראות את חוכמתך בכל מקום אהה.

אדידס,

אני אענה על מה שאני יודע,

3. יש עוד תעודה של CCNA - זה ניהול רשתות של הנתבים של סיסקו.

פורסם

תלמד ל MSCE למרות שזה קשה וגם תלמד ל MCAD ואז תתחיל לעבוד באיזה חברה ולפתח דברים על מנת שהיה לך וותק ונסיון ואז תחפש חברה טובה

ותאכל בכיף לשבת על 7-8 בחודש

פורסם

אל תשמע לרוסים המטומטמים האלה

לך תעשה תואר.

פורסם

הא טוב עדיף שהוא ישב 4 שנים באוניבסיטה יבזבז ימבה כסף ולא יצבור אפילו נסיון

פורסם

אל תשמע לרוסים המטומטמים האלה

לך תעשה תואר.

קוף.

מכללת היי טק אחלה מכללה לזה.תבדוק ביורם בוואלה יש שם את כל המידע על המכללות שמלמדות MCSA,MSCE וכל זה...

פורסם
  • מחבר

שלום חבר'ה :] שלום גם לרוסים :] [מה הולך פה בפורום הגזעני הזה? :nixweiss: ]

תואר אני הולך לעשות...בתקשורת כנראה...

נכון...זה לא מדעים מדוייקים וזה לא נותן לי "מקצוע" ביד...אבל הגעתי למסקנה שאין מצב שאני לומד משהו שאני לא נמשך אליו ואין לי עניין בו... [עם כל הכבוד לפיזיקה

וסטטיסטיקה...זה יכול להיות מעניין...אבל לא בראש שלי להיכנס ליותר מידי אנליטיות].

אז כדי שתהיה לי "רשת בטחון" שכזו,אני רוצה לימודי תעודה שכאלה.

אני לא יודע עד כמה זה קשה לימודים כאלה... אני מאמין שיש לי את זה בקטע הטכני....אבל חוץ מלהכיר חומרה מנסיון אישי...לא ממש התעסקתי יותר מידי

לעומק....במיוחד בקטע של התוכנה...

1.בחייאת תגידו לי מה כל "קללה" אומרת MCSE APPD LCD NYPD :] בסיידר? :smile1:

2.רציתי לדעת מה אתם חושבים לגבי רמת הקושי יחסית של ה MCSE....זה בטח מלא חומר אבל עד כמה מסובך זה?

3.אם אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה-זה יהיה באוקטובר כמובן....אבל הקטע הוא שאני לא חושב שאוכל לשלב גם לימודי תעודה של MCSE וגם לימודי תואר ראשון ביחד

נראה לי מטורף...

השאלה היא...עד כמה נוראי זה אם אתחיל ללמוד בסוף התואר שאעשה? או תוך כדי שנה שלישית? [באים פחות ימים ללימודים].

כי זמן...זה נסיון...

תודה חבריה :xyxthumbs:

פורסם

MSCE זה הרחבה של MSCA, לכן לפני זה תצטרך לעשות MCSA

פורסם
  • מחבר

אוקיי...סבבה...ומה ראשי התיבות של כל אחת מהקללות האלה?

האם אלה יהיו 2 קורסים נפרדים או שלומדים אותם ברציפות? כמה זמן לוקח ללמוד כל אחד?

שוב...יש מלא שאלות....הן מפורטות בהודעה האחרונה שלי....אשמח אם תענו עליהן...למה לא קיבלתי פה תמונה קצת רחבה יותר מאשר כמה מריבות פנימיות

בין חברי הפורום...

חן חן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים