עבור לתוכן

אני מתכנן לקנות צורב במכירה מסוג OEM. מישהו יודע כמה עולה הכבל המחבר...

Featured Replies

פורסם

בין הצורב לכרטיס קול?

ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש.

ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות?

תודה מראש.

פורסם

א. כבל Audio אנלוגי רגיל המתחבר בין הסידירום/צורב לכרטיס קול... המוכר יבין.

ב. בד"כ, הברגים שיש לטכנאים בחנות המחשבים מתאימים לכל סוגי הכוננים גם ה 3.5 אינץ' וה5.25 אינץ'... בקש שהמוכר ישים לך כמה עשרות בחבילה שיהיה לך, אם הוא מוכר איכותי, אפילו לא יגבה ממך תשלום עבורם.

פורסם

כבל אודיו רגיל מהסוג שאתה צריך מסופק בדרך כלל גם עם גרסאות OEM.

לפני כמה ימים קניתי ללקוח שלי צורב OEM של LG, וקיבלתי איתו חוברת קצרה, דיסק עם תוכנה, כבל ATA וכבל אודיו. ההבדל היחיד בין הגרסה שאני קניתי ל-retail היא שני דיסקים לצריבה (שתמיד מגיעים עם צורבים) וקופסה צבעונית.

פורסם

כמו שאמרו כאן, זה בא גם כשקונים OEM.. הכי הרבה, אני מאמין שיש לך סידירום שמחובר לכרטיס קול, תקח ממנו את הכבל (גם ככה אי אפשר לחבר שניים)

פורסם

אפשר לחבר כבל זהה לכניסת ה AUX IN בכרטיס הקול... למשל אם גם מתחשק לך שהצורב יוכל להשמיע סאונד מתקליטורים באופן אנלוגי.

פורסם

לצורב שלי אין כפתור PLAY בכלל (בקשר לחיבור לכרטיס קול, זה יש.)

הצורב שלי אפילו לא היה מתקבל למכרז של המדינה, אין לו כפתור PLAY!!

פורסם

לפני כמה שנים קניתי מפצל שמאפשר לחבר שני כונני CD לאותו כ. קול. השבוע קיבלנו כונני CD ברכש של 2002 (הגיע הזמן), וראיתי שהם מגיעים עם כבל מפוצל לחיבור שני כוננים. הגיעו ימות המשיח!

פורסם

לכרטיסי קול חדשים יש פשוט שתי כניסות נפרדות לCD..

ולרוב גם כניסה אחת לDIGITAL SPDIF מהDVD.

פורסם

לצורב שלי אין כפתור PLAY בכלל (בקשר לחיבור לכרטיס קול, זה יש.)

הצורב שלי אפילו לא היה מתקבל למכרז של המדינה, אין לו כפתור PLAY!!

נו, גם בליט-און שלי אין... וגם בימאהה שלפניו לא היה.

אתה יכול לנגן תקליטורים דרך הנגנים השונים בחלונות, אמנם זה פחות פרקטי כשאין לך כפתור בכונן אבל זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

שניה..

אז אם אני לוקח את הכבל מה cdrom אני אוכל לנגן שירים עם הצורב אבל לא עם הCDrom.

זה לא משהו.

אני אשאל את החנות ונקווה שאקבל תשובה.

פורסם

רוב הצורבים וכונני הסידירום תומכים ב DAE... כך שאם אתה מנגן תקליטור מוזיקה באמצעות הצורב דרך ה WMP כשאין כבל אודיו מחובר בינו לבין כרטיס הקול, אתה בכל זאת תשמע מוזיקה.

האות יעבור דרך כבלי ה DATA בצורה דיגיטלית* ולא באמצעות כבל האודיו הרגיל שמשמש לשמע בצורה אנלוגית.

*אמנם מדובר בשיטה דיגיטלית, אבל אין שום הבדל בין איכות השמע באמצעות ה DAE לבין איכות השמע באמצעות כבל אנלוגי רגיל.

ניתן גם "לאלץ" את ה WMP וכל תוכנה אחרת לניגון תקליטורי מוזיקה, להשמיע את הדיסק בצורה אנלוגית (בדיוק כמו לחיצה על כפתור ה Play בכוננים מסויימים).

פשוט נגשים להגדרות כונן הסידירום/צורב שלך במנהל ההתקנים וב Properties, ישנה אפשרות לאפשר/לבטל את ה Digital Cd Playback.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים