פורסם 2006 במרץ 2219 שנים ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים יש לך כלי שנקרא Winflashכן, זה מאפס הגדרות, תבטל את הOC וסגור תוכניות לא נחוצות בזמן העדכון
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים צריך לעשות LOAD BIOS DEFAULTS בשביל שהביוס החדש יוגדר כמו שצריך. (אחרי העדכון).תזכור לבטל את ה-OC לפני שאתה מעדכן את הביוס!אתה לא רוצה שהמחשב יתקע לך באמצע...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים במחשבים בהם יש ביוס אחד הלך הלוח אםאחרי זה אפשר לעשות Hot-Flash וכו' וכו' כדי להחיות אותואבל זה דורש ידע ולוח עם אותו סוג ביוס
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כל הלוח הולך או הביוס??בעיקרון אם אין ביוס אין לוח...(אי אפשר לעשות איתו כלום)..אם אתה מחליף את ה"ציפ/גוק" של הביוס לאחד זהה...אז כמו שליאור אמר אתה יכול "להחיות" אותו..
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כן אני יודע שבלי ביוס הלוח לא שווה יותר מ10 אגורותאבל התכונתי אם אפשר לצרוב את הביוס מחדש?
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לא,רק אחרי שאתה מחליף בין הביוסים זה צ'יפ קטן שנמצא הרוב בסוף של הלוח(ללמטה) צריכים להוציא אותו להכניס אחד חדש ואיתו עושים הכל.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כן אני יודע שבלי ביוס הלוח לא שווה יותר מ10 אגורותאבל התכונתי אם אפשר לצרוב את הביוס מחדש?רק ע"י Hot-Flashואי אפשר בכל הלוחות
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים ואם יש לי דיסקט ואני מאתחל בביוס מכונן 3.5?גם לא?אם אין ביוס אז אין POST בכלל...ככה שאתה לא תגיע לשלב שבו אתה יכול בכלל לעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.