פורסם 2006 במרץ 2519 שנים רמת השרון...רחוק. אני [הייתי] טוב בNFS4 וגם NFS UNDERGROUND וNFS HOT PURSUIT קצת אימונים ואני חוזר להיות מושלם. בNFS UNDERGROUND שיחקתי ברמה הכי גבוהה כל שלב, הגעתי עד לשלב 90 ונתקעתי DRAGS אני טוב, מגיע עד ל300,000 אם אני לא טועה.. FAR CRY אני לא טוב. יש UT? אני טוב מאוד במשחקי הUT, במיוחד בישנים. כן, אני טוב ברוב המשחקים הישנים..
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים רופל ניד פור ספייד סיימתי את כולם תמיד על ההכי קשה, אין בזה סקייל בכלל, קולין מקריי ראלי זה עם סקייל רק ברשת, המשחק מול המחשב קל אבל ברשת זה סוס.נ.בתארגן טורנירים לבאטלפילד 2 , אמריקס ארמי, קאונטר, אנריל, אנמי טריטורי ואז יבואו פוול.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים רמת השרון...רחוק. אני [הייתי] טוב בNFS4 וגם NFS UNDERGROUND וNFS HOT PURSUIT קצת אימונים ואני חוזר להיות מושלם. בNFS UNDERGROUND שיחקתי ברמה הכי גבוהה כל שלב, הגעתי עד לשלב 90 ונתקעתי DRAGS אני טוב, מגיע עד ל300,000 אם אני לא טועה.. FAR CRY אני לא טוב. יש UT? אני טוב מאוד במשחקי הUT, במיוחד בישנים. כן, אני טוב ברוב המשחקים הישנים.. בוא תביא לי את התעודת זהות שלך ואני ינקב לך פעמיים גבר
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים חחח צודק^^^^פותח התרד תפרט על כול תחרות מה מו מי..(מחיר/תאריך..וכו)..כי התרד הזה הפך להיות באיזה משחק כול אחד טוב....(מה שלא ממש מעניין אותנו..)..
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר שלום חברים!לכל הרציניים - אשמח לענות על כל השאלות במייל GamersLanClub@gmail.comודרך המייל אשלח לכם את הפלייר המפורט
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תסגור מקומות לפסח לטורניר FARCRY ISRAELואם אתה רוצה להגיע לכמעט כל קהילת פאר קריי הישראלית כדאי שתפרסם פה:http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים שלום חברים!לכל הרציניים - אשמח לענות על כל השאלות במייל GamersLanClub@gmail.comודרך המייל אשלח לכם את הפלייר המפורט אני חושב שעדיף לך להגיב להודעות פה מאשר לכל אחד במייל בפרטי.. ככה תחזור אותם שאלות מכמה אנשים... ותתן יותר פרטים,אני יכול לעור לך בכל מה שמדובר ב FARCRY אם זה הגדרת שרתים בגסאות החדשות ועם כל הסקריפטים אני היחיד בארץ שיש לו שרתים של פאר קריי.אבל בוא נתחיל בזה שתתן לנו יותר פרטים,כי אני מעוניין לעשות את הטורניר פסח אצלך.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים link=topic=172827.msg1478753#msg1478753 date=1143285115]בוא תביא לי את התעודת זהות שלך ואני ינקב לך פעמיים גבר YES YESSS I AM FINALLY A MANNN YESSSS
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר פתחתי נושא חדש בשם Gamers Club תחרות ראשונה ב- FarCryלכל המעונינם להשתתף בתחרות של FarCry
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.