פורסם 2006 במרץ 2219 שנים שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר אם יש לך שאלות אפשר לשלוח להם מייל מה שאני יודע זה שרישום לתחרות עולה בין 30 ל- 50 ש"ח לשחקן תלוי במשחק
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים תעשה טורניר ב PES5 ולא FIFA!!!!! :pissed: :pissed: ואז בטוח אני בא ומביא עוד הרבה חברים FIFA חרא של משחק
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים איזה Need For Speed ? אם זה מוסט וונטד אני בפנים מעניין אם אפשר להביא שמירה למשחק, נראה מי יכול על ה "נבחרת" שלי (וד"א זה לא שייך לפורום משחקים?)
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אפשר לבוא אם סבתא? היא גיימרית חזקה משחקת ניד פור ספיד (כל גרסה) יש לה הגה משלה. רק היא מעשנת קצת לפני...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לדעתי פותח האשכול צריך לחפש מורה טוב לעברית לפני שהוא מחפש ספונסרים... הייתה לו כולה כמה שגיאות קטנות,מה אתה סתם מתנפל עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.