פורסם 2006 במרץ 2219 שנים 4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזזאני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות:כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן?לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית?האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית?זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי.תוסיפו עצות מה שבא לכםםם
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים איזה טירונות ?קרבי לא קרבי אוכל אין צוריך להביא , אולי קצת ממתקים לשעות של הלילה
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים לאן אתה מתגייס?נגן אל תביא.. פלאפון חובה...תקנה לפחות עוד מנעול בשביל ציוד ב'
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים באיזה תאריך אתה מיתגייס?26 או 27?אם ב27 אתה הנדסה קרביתזה משנה כי בטירונות קרבי אתה סוגר שבת אתה חוזר כל שבועיים הביתה...
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר lolעכשיו ברצינותיש לי כבוד לשיריון אבל אני לא רוצה את זה.יש לי כזאת העדפה בקשר לצבא..או קרבי עד הסוף או ללמוד מקצוע, להתמחות במשהו בצה"ל שאני יוכל ליישם את זה אולי לעתיד.אבל אין לי כישורים אקסטרה אורדינר..מודיעין לא ניסו לאתר אותי אם אתם מבינים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.