פורסם 2006 במרץ 2219 שנים שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ...מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...?הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו...בבקשה זה ממש חשוב...
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים USB זה שקעזה לא רכיב תוכנתי שאפשר לקבל דרך עידכוןזה כמו לבקש תוכנה בשביל שיהיה לי עוד שקע 220V בבית
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים הוא לא תומך פיירוייר,כמו אחיו הגדול-מנסיון....לא חייבים usb 2 בשביל לעביר מידע,זה פשוט יותר מהיר ב usb2
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מוזר שהוא מחייב USB 2.0 כי החיבור עצמו הוא אותו חיבור רק מהירויות יותר גדולות....... תבדוק את זה עוד פעם אבל בכל מקרה כרטיס הרחבה עם 4 יציאות USB2.0 זה רכיב שימושי בכל מחשב וזה גם לא עולה הרבה אז גם אם תפתור את הבעיה אני ממליץ לך לקנות את הכרטיס הרחבה הזה
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר שמעו אין לי בעיה לקנות את זה ואני יקנה פשוט אמרו לי שצריך לעשות עדכון ואז המחשב תומך בזה...לא משנה אבל בלי USB 2.0 המחשב מעביר לאיפוד שירים מאוד לאט ואין לי מספיק כוח להטעין אותו אז הבטריה נגמרת תוך 4 שעות ולא 14 כמו שהיא אמורה...מבינים למה זה ממש חשוב לי?אוקי אז אפשר המלצות טובות ושהמחיר לא בשמיים?
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אם אתה צריך לעשות עדון כדי שזה יעבוד מהר זה אומר שיש לך USB 2.0 אבל מסיבה כלשהיא הוא לא נתמך בתורה מלאה והוא עובד לאטתצטרך לראות אם יש דרייבר או עדכון ללוח שמאפשר לו לעבוד בפול ספיד
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אהה חח סליחה לא שמתי לב בכל מקרה תנסה לחפש בלוח יד שניה פה באתר או באתרים אחרים אתה תוכל למצוא משהו זול זה רק עינין של חיפוש בהצלחה....
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר לוח אם יד שניה אני לא אקנה בחיים... וגם לא חדש.... עכשיו אני לא הולך להחליף לוח אם.... אני אקנה מחשב חדש שנה הבאה כבר.... מה שכן אני יקנה כרטיס USB חדש שיתמוך ב USB 2.0... זהו תודה לכולם על העזרה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים חחח אחי לא הבנת אותי התכוננתי שתחפש בלוח יד שניה לא לוח אם יד שניה אמרת שהכרטיס USB2.0 ב125 שקל יקר לך אז אמרתי שתחפש אותו בלוח יד שניה אולי תמצא אותו יותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.