פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אנחנו אוהבים צילום, מאחורי העדשה יש אנשים שמרגישים הכי בטוח שיש, בתמונה הזאת ניסיתי להעביר את הצד השני... הרבה מאיתנו לא אוהבים להיות מהצד הזה, הצד המצולם, זה שחשוף וזה ש"נבחן", ניסיתי להעביר את זה עם הצילום הפשוט יחסית הזה...
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר הייתי עושה קרופ קצת אחרבחירה אישית לחלוטין...עאאאאחח, זכוכיות.לא יודע, אותי הן לא מפחידות כ"כ.חחח לא קשור לפחד רגיל, יותר לאי נוחות כנראה, לפחות אצלי. בגדול אני חיי בלציין התמונה בעלת אפקט חזק יותר, שזה פשוט על כל המסך, אבל הרעיון זהה...
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים חחח לא קשור לפחד רגיל, יותר לאי נוחות כנראה, לפחות אצלי. בגדול אני חיי בלציין התמונה בעלת אפקט חזק יותר, שזה פשוט על כל המסך, אבל הרעיון זהה...אני יודע ולזה בדיוק התכוונתי.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים לכן אמרתי הייתיאכן תמונה חזקה על מסך מלא, מעבירה את המסר^^גם אני לא אוהב להיות המוצלם חח, לעומת זאת אוהב לצלם =]
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים תמונה יפה מאוד, יש בה משהו חזק. אני עדיין מנסה להבין איך צילמת את זה? זאת עין של מישהו מהצד השני של העדשה או שזאת מצלמה נטו?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים תמונה יפה מאוד, יש בה משהו חזק. אני עדיין מנסה להבין איך צילמת את זה? זאת עין של מישהו מהצד השני של העדשה או שזאת מצלמה נטו? הוא שם את את העדשה על רקע לבן... ד"א תמונה מצויינת את הקורפ לא אהבתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.