פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר.אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו).ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ?אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם.בתודה מראש קובי.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אם אתה גיימר ויש לך תקציב לך על הG5...(אם לא הMX518 יהיה גם אופציה טובה)..ומשטח רצוי לקנות אבל לא מחייב..
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר איזה משטח עליי לקנות? משהו מיוחד שילך עם העכבר ?למשטח שאני צריך יש פני שטח חלקים או מחוספים?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים יש גם וגם תלוי בתקציב..(לדעתי QCK+ יספיק..)..ותעשה חיפוש לגבי המשטחים תראה+- מה מומלץ וכו..
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר בגלל זה אני מפרסם פה ת'רד LOL !!! אתם מבינים בזה לא אני ץץץץץץ איזה משטחים אתם ממליצים ???? שלא יהייה יקר מידי בבקשה .....
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים יש גם וגם תלוי בתקציב..(לדעתי QCK+ יספיק..)..ותעשה חיפוש לגבי המשטחים תראה+- מה מומלץ וכו..המחצה למשטח לא יקר..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.