פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אני מחפש מארז מתאים למחשב פנטיוןם 4 3.0, עם כ. מסך 7600GT.יש לציין שאני קונה גם ביט טייפון למעבד בטוח. חשוב לי מאוד האוורור במארז. מקווה שתוכלו לעזור לי (א אהבתי את המארז של קומפיוקייס, הוא נראה לי מכוער מידי ולא מספיק מרווח ...אם אני טועה תאירו את עיני)הבעייה שממש אהבתי את המארז של GIGABYTE אבל הוא עולה ים כסף....השאלה אם הוא שווה את הכסף שלו...?תודה לעוזרים.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים ל-Gigabyte יש שני יתרונות מרכזיים: הוא מאלומיניום שזה אומר משקל נמוך (לעומת SECC - ברזל באיכות מסחרית בקומפוקייס)ויש בו מקום ל-3 מאווררי 120 מ"מ (מול 2 בקומפוקייס)בכל מקרה יש מספיק מקום ב-6A19 גם לביג טייפון, והנה הוכחהלגבי המעבד אולי שווה יותר לקחת D805
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר ליאור תודה על העזרהאבל המחיר של הג'יגה בייט הוא 650 ש"ח לערך...שזה ממש יקר לי כי זה בלי ספק.איזה ספק אני צריך לקחת עם המעבד וכ. מסך שציינתי?
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים קודם כל תשריין איזה 150 שקל לקירור חדש ל7600GT כי תצטרך אותו - אלא אם לא חשוב לך השקט בכלל.ב' קומפיוקייס מארז מרווח מקורר ומודלורי. הוא גם די מרשים מבחינת מראה (לא כמו האוררה או הטסונאמי אבל בכל זאת).אני שמתי בו עוד 120, ויחד עם ה120 של הספק אני חייב להגיד שהזרימת אוויר פנטסטית. לא חושב שצריך תעוד מאורר 120.ספק יעזרו לך בשירשור ספקים.ניצלו"ש - למה לספק יש מאורר? כדי לקרר אותו או את המארז?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים בהתחשב בעובדה שהוא שואב אוויר לתוך הספק ודוחף אותו החוצה מאחורההוא מקרר את המארזאבל תתחשב גם בעובדה שהאוויר במארז הרבה יותר קר מהאוויר בספק (בגלל הרכיבים האלקטרוניים שם) אז על הדרך הוא מקרר גם את הספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.