עבור לתוכן

סט ריחני

Featured Replies

פורסם

הו, תחמן שכמותך... :smile1:

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואו :o יפה .....

*גם RegMan מריח את הריחות ואחר כך מיתעטש בגלל שהוא גם אלרגי, אז הוא חוזר למזרקים שלו...

דרך אגב: אפשר את התמונה ברזולוציה יותר גדולה בלי מסגרת, בבקשה?

פורסם
  • מחבר

שלחתי ה.פ.

פורסם

צ'אבי, עריכה מעולה רוויה מדהימה! התרשמתי מאוד מקליטה של כל גווני האדום ואיזון הלובן גם בתמונת המקור.

אחלה עריכה :yelclap:

פורסם

נחמד! האבתי ! פעם הבאה תעשה סט מזיל ריר

:xyxthumbs:

פורסם

מאוד מרשים ומקצועי. השיפור העקרי שאפשר להכניס כאן הוא יישור של הצלופן השני מלמעלה (כך שההברקה תהיה יישרה), ואולי שימוש במקור אור עם ספקטרום יותר אחיד מאשר פלורסצנט.

פורסם
  • מחבר

בהחלט, אבל עם התאורה המזדמנת זה מה שיש כרגע. אולי להשתמש במשהו כדי ש"ירכך" את האור, חולצה לבנה שתפזר מעט את האור? צריך לבדוק...

אפשר בכלל להוציא את הצלופן וכן להימנע מכל החזרה אור לא רצוייה.

(כיוון שזה סט שאני כרגע לא משתמש בו אני לא רוצה לפתוח אותו ולאבד את הריחות וכד'... :P)

פורסם

ריכוך מקור האור הזה לא ישפיע על הספקטרום המבולגן שלו, אבל יכול לשפר את המראה הכללי. הצבעים עדיין יישארו לא טבעיים, כרגיל עם פלורסצנט.

פורסם

בהחלט, אבל עם התאורה המזדמנת זה מה שיש כרגע. אולי להשתמש במשהו כדי ש"ירכך" את האור, חולצה לבנה שתפזר מעט את האור? צריך לבדוק...

אפשר בכלל להוציא את הצלופן וכן להימנע מכל החזרה אור לא רצוייה.

(כיוון שזה סט שאני כרגע לא משתמש בו אני לא רוצה לפתוח אותו ולאבד את הריחות וכד'... :P)

מה הכוונה? כאילו תעטוף את הפלורוסנט (זה במנורה או ממש הפלורוסנט עצמו?) בחולצה לבנה? לא נראה לי שזה יעזור במשהו.

פורסם
  • מחבר

כן, ככה שאני בעצם מגדיל את זויות האור שלו שיתפזר.

צריך לנסות את זה.

שוב, זה פלורוסנט שולחני "ארוך" כזה.

בהתחשב בתנאי התאורה יצא לא רע, בטח שיכול להיות יותר טוב עם תאורת סטודיו ומה לא. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים