פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר ככה זה צריך להיות, לא התכוונתי להציג תמונה מרשימה. סה"כ התמונה דיי פשוטה, נקייה, עם קווים ישרים, אמורה להציג סדר מסויים ולא אמורה להלהיב יותר מידי.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים תמונה שיווקית משו, יפה.חבל שלא שמת חתימה בגדול תראה אותה בקרוב בגדול בסופרמרקטים באיזור התבלינים.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים תמונה יפה מאוד, נקיה, קווים ישרים ואחלה עריכה. אני צריך ללמוד ממך את האילתורים האלה של הסטודיו עם הפלורסאנט והכל ( אולי תכתוב מדריך ויזואלי לאילתור סטודיו ביתי? : ) גם PyoroGhost חש את הריחות (:
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אני עדיין עם האלרגיות .... ;Dאיך אתה מוחק את הצל?כאילו עם איזה כלי בפוטושופ?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים למה עם מחק? תבחר את הציפורן תסמן הכל מסביב לאחר בחירת הצורה המבוקשת לחץ מקש ימני ובחר את הפקודה make selectionומסביב לצורה יופיע לך במקום הקו הרציף קו מפוספס הולך לסרגל select למעלהובוחר את הפקודה inverseלאחר מכןdel וזהו יותר מדוייק.... ;D
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר לא ממש.אם אני אעשה ככה זה יתן לי קצוות חדים במסגרת הכללית וזה ממש לא יפה.עם המחק אני מגדיר Hardness 60% או אחר ומוחק מסביב, ככה שזה לא ייתן לי "קצוות" גסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.