עבור לתוכן

מחפש פירוול חינמי טוב

Featured Replies

פורסם

אני צריך "חומת אש" חינמי לחברה של אחי

יש למישהו המלצות?

פורסם

Sygate :xyxthumbs:

פורסם

לסייגיט הופסק הפיתוח, כן שאם תהיה פרצת אבטחה לא יהיה מי שיסגור אותה.

פורסם

מהניסיון שלי, אף אחד מהפיירוולים החינמיים לא טוב כמו אלה שעולים כסף.

במשך כמה חודשים החלפתי בין כמה וכמה פיירוולים - Sygate, Kerio, ZoneAlarm, Windows Firewall ועוד כמה מסחריים, עד שבסופו של דבר קניתי את Agnitum Outpost - פיירוול מצויין שגם חוסם Spyware ופרסומות (הוא הפך את Adaware לתוכנה מיותרת אצלי על המחשב), אני ממליץ.

עקרונית, אם אתה רוצה לשים פיירוול לאדם שאין לו שום מושג במחשבים, פשוט לך על זה שמובנה בוינדוס, ביצועים ממוצעים עם אפס תחזוקה.

פורסם

גם אני משתמש בפיירוול הזה - אוגונטים או איך שלא קוראים לו

בהתחלה הייתי נורא פרנואידי בגלל שהוא לא סיפר לי כלום. אין התראה על התקפות ואין התראות על חשד לפריצה.

אחרי שנכנסתי להגדרות שראיתי שהוא פשוט מסתיר אותן, ועכשיו אני רוצה לחזור לחיות בלי ההתרעות האלה :lol:

פיירוול נחמד. אבל אני מעדיף פיירוול שנותן לי יותר קצת יותר מידע.

אבל קיבלתי אותו מ-SMB PLUS ל-180 יום בחינם, אז אני פשוט מנצל אותם עד הפיירוול הבא.

פורסם

הכי טוב, פיירוול חומרתי (אם היא מאוחרי נתב אתה מסודר). אם אין - אז לך על זה של ווינדוז או על ZA.

למה?

כי זה של ווינדוז כבר במילא מותקן על המחשב.

ZA, כי הוא USER FRIENDLY וזה נראה לי ממש חשוב במקרה הזה (CORRECT ME IF IM WORONG)...

למי שרוצה יותר מידע מומלץ להשתמש בנטלימיטר השולטטטט11

פורסם

לסייגיט הופסק הפיתוח, כן שאם תהיה פרצת אבטחה לא יהיה מי שיסגור אותה.

כן שמעתי על זה, אבל אם אתה מכיר פיירוול חינמי יותר טוב אתה מוזמן להמליץ לו! וחוץ מזה לא ממש הופסק הפיתוח, לפי מה שהבנתי הם דווקא כן משחררים עדכון, אבל אחת לכמה חודשים, רק אם זה משהו רציני.

לגבי האלה שבתשלום הכי טוב זה ZONE ALARM! אין מה להגיד באמת פיירוול שחוסם הכל

פורסם

לגבי האלה שבתשלום הכי טוב זה ZONE ALARM! אין מה להגיד באמת פיירוול שחוסם הכל

הבעיה שלי עם ZA היא שהוא מצד אחד ידידותי מידי - מתסכל לפעמים אם אתה רוצה לקנפג אותו בצורה יותר מקצועית, חוסם יותר מידי דברים - גם כאלה שאתה לא רוצה שהוא יחסום ויש תוכנות שלא מסתדרות איתו בגלל זה, והוא כבד מידי בשבילי - זולל יותר מידי זיכרון ומעבד.

פורסם

אז זהו שאם אתה לא מתמצא ומגדיר אותו כמו שצריך הוא באמת חונק אותך יותר מדי, ומציק אם הודעות מעצבנות. אבל אני כבר הגדרתי אותו ואשרתי את התוכניות שצריך, ופתחתי איזה פורטים שצריך, ועכשיו אני עובד איתו בלי בעיה.

לגבי זה שהוא מכביד על המחשב זה אין מה לעשות, צריך מחשב חזק. לי יש מספיק זכרון ככה שהוא לא מהווה בעיה

פורסם
  • מחבר

המחשב המדובר חלש

ותגידו לNOD32 יש פירוול גם ?

פורסם

לא.

הוא רק אנטיוירוס

פורסם

איך נחשב הפיירוול של קפרסקי?

פורסם

אומרים שהוא טוב, וגם לא מכביד על המחשב , אבל אני שונא את קספרסקי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים