פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אתה לא..גם אני ניסיתי הורדתי תוכנות ודברים כאלו אבל הכל בסופו של דבר בולשיט כמה כל התוכנות של לפרוץ לאיסיקיו
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים התוכנות האלה פשוט מריצות ססמאות נפוצות, אפשר לפרוץ קובץ RAR אבל לא דרך תוכנות פשוטות שאפשר להשיג.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אל תדברו אם אתם לא יודעים.בגלל שאתה בעל הסיסמה אולי תוכל לספר לנו קצת על הסיסמה (כמה היא ארוכה, האם יש מספרים וסימנים מיוחדים, האם היא מורכבת ממילים),אם אתה לא בעל הסיסמה יש לך שתי אפשרויות לפרוץ קובץ RAR :כוח ברוטאלי והתקפה מילוניתהתקפה מילינת תיקח מילים מהמילון ותנסה להתאים אותם לסיסמה. זה מעולה אם הסיסמה שלך היא dog או computer ,ייקח לה זמן לעבור אחר כל הסיסמאות (תלוי בגודל המילון), אבל זה יותר מהיר מברוטאלי.כוח ברוטאלי - התוכנה תנסה כל צירוף אפשרי של סיסמה. זה יפרוץ כל סיסמה.הבעיה היא שיש המון צירופים, ואם הסיסמה ארוכה זה יכול לקחת כמה שנים עם כמה עשרות מחשבים. אם יש לך סיסמה עם תווים מיוחדים, מספרים , ואותיות גדולות וקטנות וסיסמה ארוכה במיוחד (בערך 20 תווים) אפילו שילוב של אלפי מחשבים לא יצליח לפצח את הסיסמה במהירות.יש המון תוכנות מסחריות של כוח ברוטאלי והתקפה מילונית שיכולות לפרוץ סיסמאות מבלי להסתבך בתוכנות אפלות ומקצועיות יותר.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אם אתה רוצה לזרוק ניסיון על הקובץ ואין לך בעיה להיות סופר סבלני אני יכול להציע לך {בטח כבר היית באתר} www.passwordrecoverytools.com/ יש להם מגוון תוכנות לשחזור סיסמאות ולפרימתם בדרכים החוקיות כמובן אני מקווה שתצליח
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים בוא נגיד ככה, כנס לאתר ממנו הורדת את הקובץ (אנחנו לא מאמינים לך) ותראה בטח כתוב שם
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר link=topic=172577.msg1471678#msg1471678 date=1142938781]בוא נגיד ככה, כנס לאתר ממנו הורדת את הקובץ (אנחנו לא מאמינים לך) ותראה בטח כתוב שםשמע,לא רציתי להגיד שהורדתי ובלה בלה בלה כי אז היו אומרים לי זה לא חוקיאז קיצר הורדתי קובץ ראר מהאימולוהוא מוגן בסיסמאעכשיו באתר אין את הסיסמא אני מחפש מחפש ולא מוצאhttp://banditka.com/index.php?name=Audio&file=preview&id=178את זה הורדתי..אני פשוט לא הכי שולט בשפה אם הייתי מבין מה הם רוצים אז הייתי אולי מצליח למצוא משהו..תודה..
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר password banditka.com :DJsmile: :DJsmile:תודה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.