עבור לתוכן

קובץ RAR

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי קובץ ראר ששכחתי את הסיסמא שלו איך אני יכול "לפרוץ אותו"?

פורסם

אתה לא..גם אני ניסיתי הורדתי תוכנות ודברים כאלו אבל הכל בסופו של דבר בולשיט כמה כל התוכנות של לפרוץ לאיסיקיו

פורסם
  • מחבר

:'( :'(

פורסם

התוכנות האלה פשוט מריצות ססמאות נפוצות, אפשר לפרוץ קובץ RAR אבל לא דרך תוכנות פשוטות שאפשר להשיג.

פורסם

אל תדברו אם אתם לא יודעים.

בגלל שאתה בעל הסיסמה אולי תוכל לספר לנו קצת על הסיסמה (כמה היא ארוכה, האם יש מספרים וסימנים מיוחדים, האם היא מורכבת ממילים),

אם אתה לא בעל הסיסמה יש לך שתי אפשרויות לפרוץ קובץ RAR :

כוח ברוטאלי והתקפה מילונית

התקפה מילינת תיקח מילים מהמילון ותנסה להתאים אותם לסיסמה. זה מעולה אם הסיסמה שלך היא dog או computer ,

ייקח לה זמן לעבור אחר כל הסיסמאות (תלוי בגודל המילון), אבל זה יותר מהיר מברוטאלי.

כוח ברוטאלי - התוכנה תנסה כל צירוף אפשרי של סיסמה. זה יפרוץ כל סיסמה.הבעיה היא שיש המון צירופים, ואם הסיסמה ארוכה זה יכול לקחת כמה שנים עם כמה עשרות מחשבים. אם יש לך סיסמה עם תווים מיוחדים, מספרים , ואותיות גדולות וקטנות וסיסמה ארוכה במיוחד (בערך 20 תווים) אפילו שילוב של אלפי מחשבים לא יצליח לפצח את הסיסמה במהירות.

יש המון תוכנות מסחריות של כוח ברוטאלי והתקפה מילונית שיכולות לפרוץ סיסמאות מבלי להסתבך בתוכנות אפלות ומקצועיות יותר.

פורסם

אם אתה רוצה לזרוק ניסיון על הקובץ ואין לך בעיה להיות סופר סבלני אני יכול להציע לך {בטח כבר היית באתר} www.passwordrecoverytools.com/

יש להם מגוון תוכנות לשחזור סיסמאות ולפרימתם בדרכים החוקיות כמובן אני מקווה שתצליח

פורסם

בוא נגיד ככה, כנס לאתר ממנו הורדת את הקובץ (אנחנו לא מאמינים לך) ותראה בטח כתוב שם

פורסם
  • מחבר
link=topic=172577.msg1471678#msg1471678 date=1142938781]

בוא נגיד ככה, כנס לאתר ממנו הורדת את הקובץ (אנחנו לא מאמינים לך) ותראה בטח כתוב שם

שמע,לא רציתי להגיד שהורדתי ובלה בלה בלה כי אז היו אומרים לי זה לא חוקי

אז קיצר הורדתי קובץ ראר מהאימול

והוא מוגן בסיסמא

עכשיו באתר אין את הסיסמא אני מחפש מחפש ולא מוצא

http://banditka.com/index.php?name=Audio&file=preview&id=178

את זה הורדתי..

אני פשוט לא הכי שולט בשפה אם הייתי מבין מה הם רוצים אז הייתי אולי מצליח למצוא משהו..

תודה..

פורסם

password

banditka.com

פורסם
  • מחבר

password

banditka.com

:DJsmile: :DJsmile:

תודה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים