פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מה שמקבלים ב KSP בקירור מעבדים של 939 יעבוד בסדר?ואם יש לכם המלצה על משהו יותר טוב בטווח של ה-1000 שקל מה 3200 X64.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר רגע, מה שמקבלים לא יספיק בלי OC ?המחשב לא יעבוד טוב? או שיש שחיקה יותר?מה..?
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר על הקירור של המעבד: האם הקירור מעבדים של AMD שבא ביחד עם המעבד,זה שמסופק בחנויות כגון KSP נניח-יספיק למחשב של גיימר?ללא OC כמובן..
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מה זה משנה מאיזה חנות? כל המעבדים בעולם מגיעים עם אותו קירור סטוק זה לא שהחנות מחליטה איזה קירור לשים לכל מעבד לפי מצב רוח של המזכירהולענינינו...אם אתה לא הולך לעשות OC אין לך מה לקנות קירור אחר (בהנחה שאתה קונה את המעבד עם הקירור סטוק שלו כמובן)למעשה שום מעבד לא צריך לקנות לו קירור חדש אם לא הולכים לעשות לו OC (הרי לשם זה הקירור שם... כדי לקרר את המעבד בתדר שבו הוא מגיע)
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים KSP ספציפית עובדים בתצורה של Tray+Fanבד"כ מקבלים שם את ה-Thermaltake TR2שהוא בסדר
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים KSP ספציפית עובדים בתצורה של Tray+Fanבד"כ מקבלים שם את ה-Thermaltake TR2שהוא בסדראו איזה קירור של SPIRE...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים זה ASPIREוהקירורים שלהם לא רעיםרק קצת מרעישים אבל לא משהו בלי נסבלודבר שני איך הם יכולים להחליף את הקירור??הם כאילו מוכרים לך גרסא שהם מקבלים אותה כOEM ומוכרים לך אותה עם קירור שהם שמים לו??אני לא חושב שהם יכולים לעשות את זה מבחינה חוקית!אני יבדוק את זה לעניין
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים יש גם קירור של SPIREוהם קונים מעבדים Tray (שזה חוקי לחלוטין כמובן, אבל עם שנה אחריות)וקונים קירורים בסטוקיםומשלבים ביניהםזה חוקי לחלוטין
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לא ידעתי שיש גם SPIRE למדתי משהו חדש אני לא מצליח למצוא בדיוק את מה שאני רוצה אבל אני ירצה לשאול אותך שאלה נגיד אני חברה שמוכרת מכוניות של מרצדס אני קונה את המכוניות מהמפעל בגרמניה ובעזרת המכונאים שלי והמוסך שלי אני קונה מנועים של טויוטה ושן אותם במרצדסים ואת המנועים המקוריים של מרצדס אני או מוכר בנפרד או מוכר כחלקי חילוף או משהו אחר (לא מצליח לחשוב על עוד איזה קומבינה שאפשר לעשות) האם אתה חושב שמרצדס תאהב שמישהו משווק את הרכבים שלה עם מנועים פחות טובים??
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים האנלוגיה לא נכונהAMD אורזת מעבדים בתור Tray בדיוק בשביל שאתה תוכל לשים עליהם את הקירור שאתה רוצהאו במקרה הזה ש-KSP רוצים
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כן תאמת אתה צודק... ובשביל לתקן את האנלוגיה זה יהיה שמרצדס ימכרו מכוניות בלי המנוע.... (חחחחחחח נשמע מצחיק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.