פורסם 2006 במרץ 2019 שנים לא קשורות אחת לשנייה .בתמונת פורטרייט צלמתי את עצמי, אל תפחדו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים הראשונות ממש מרתקות, מה זה ?? צירוף מיקרים שבדיוק היום צילמתי זוג תמונות של... מה זה ?? אבל זה "מה זה??" טוב... אם אתה מבין אותי... :
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר בעקרון, רציתי לצלם טיפות מיים.התמונה יצאה לי בטעות ואחרי זה הבנתי שיצא משהו מעניין אז צלמתי עוד כמה.אז מה שקרה, היה קשה להתפקס בגלל תנאי התאורה אז נעזרתי בפנס בשביל ההתפקסות הראשונית ולאחר מכן שחכתי להעיף אותו וצלמתי בלי פלאש בחשיפה הארוכה וזה מה שיצא.(בזמן שהברז מטפטף)
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מתפלא עליך מעט, יש שיטה מאד ברורה לצילומי טיפות, לעולם לא תצליח להתפקס עליהן אוטומאט, לכן אתה צריך פוקוס ידני וממש למדוד עם סרגל את מרחק הפוקוס, ואז לפתוח תברז ... יוצא מדהים על פעם מחדש ! סתם דוגמא : [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר לא הבנתי...תרשום שוב יותר ברור .חח לא התכוונתי אלייך KOM, אלא ל- QuAKeR_996 .פשוט הגבת מהר.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים פוקוס ידני ניתן לעשות רק בDSLR? והטיפות יצאו מדהים איזה טיפות ?? ולא, לא רק ב-DSLR...
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים אפשר גם נגיד בA610? הטיפות שאתה צילמת כמו כן, מה הכוונה ב"למדוד עם סרגל את מרחק הפוקוס" יש לפוקוס מרחק? איך בדיוק משתמשים במרחק המדוד?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר מתפלא עליך מעט, יש שיטה מאד ברורה לצילומי טיפות, לעולם לא תצליח להתפקס עליהן אוטומאט, לכן אתה צריך פוקוס ידני וממש למדוד עם סרגל את מרחק הפוקוס, ואז לפתוח תברז ... יוצא מדהים על פעם מחדש ! מכיר את השיטה... וחוץ מזה לא ממש הצלחתי להשיג תוצאה ראויה, הפלאש שלי שורף את כל התמונה צריך לבנות לו מרכך. הנה תמונה שצלמתי דיי ממזמן. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.