עבור לתוכן

האם אתם בוכים מדי פעם ?

Featured Replies

פורסם

גברים לא בוכים! :nono:

כן וגם בנות לא מפליצות ::)

• תגובות 40
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בוכה כל יום !

שאני רואה שצריך למלא דלק ואחרי שאני ממלא דלק :'(

מי שיש לו אוטו שלוקח 3 ל 1 יבין

פורסם

NOS אתה צריך אונו ליום-יום.. :silly:

פורסם

אני בוכה כל פעם שאני רואה תרד כזה......

רק שזה בכי מצחוק. (זה תופס?)

פורסם

שאלה לפותח הת'רד: מתי בכית בפעם האחרונה?

פורסם

כן,אני בוכה כל פעם שניפתח תראד טיפשי כזה.

פורסם

כן,אני בוכה כל פעם שניפתח תראד טיפשי כזה.

אתה בטח מאבד הרבה נוזלים ;)
פורסם
link=topic=172527.msg1471273#msg1471273 date=1142891141]

אתה בטח מאבד הרבה נוזלים ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

שאלה לפותח הת'רד: מתי בכית בפעם האחרונה?

אתמול בלוויה של אבא של חבר שלי .. זה היה פשוט איום

פורסם

אבל זה כבר לא ממש קשור אם בוכים מידי פעם, לבכות בלוויה זאת לא בושה.

לפעמים אפילו שהקרבה שלך למת לא כזאת קרובה, אתה בוכה בגלל שיש מין סיר לחץ של עצב, ומאוד קשה לעצור את זה.

או שמישהו מת לאנשים מאוד קרובים אליך (ואתה לא בקשר עם מי שמת), והאנשים הקרובים אליך בוכים, אתה גם מזיל דמעה, גם מתוך הזדהות אבל גם מתוך הסוג של הלחץ החברתי הזה.

ובקשר לבכי, אני לא זוכר את עצמי בוכה מקצת לפני הבר מצווה, חוץ מבשני מקרים, שניהם בלוויות (הראשון בלוויה השני גם לפי גם אחרי, ואני אפרט), הראשונה שהבת של הסבא החורג שלי מתה (שאני מחשיב אותו לסבא לכל דבר ועניין) היה קשה לי לראות אותו סובל, פשוט הזלתי גם דמעה (לא ממש בכי... אבל בערך).

הפעם השניה היא שהכלבה שלי מתה, לפני כ3.5 שנים (קצת אחרי שהצטרפתי לאתר האמת...), אחרי 14 שנה, היה קשה לעצור את הדמעות שהיא חטפה התקף לב, ושכבה ככה באמצע הסלון ללא תזוזה, אז זה באמת היה בכי, ועצב למשך הרבה זמן, אחרי הכל, היה קשה לי, מגיל 5 (שלי, כן?) היא היתה אצלנו, והיא היתה כמו אחות...

פורסם

להזיל דמעה זה לא נקרא לבכות, ובכי בלווייה זה לא נקרא "מדי פעם" כמו שנשים בוכות מדי פעם "כי זה משחרר".

פורסם

כשבוכים משתחררים הורמונים במוח שבעצם, איך לומר את זה, הם כמו הורמונים של "שמחה". לדעתי כל אחד בוכה בשלב כלשהו בחיים שלו, פשוט יש כאלה שיותר פתוחים שזה בא ויש כאלה שלא. הסיבה להבדלים היא השפעת הסביבה והאופי שזה בעצם בא בגנים.

אישית, ברצינות עכשיו, בכיתי כמה פעמים בחיים [ לדוגמה כשמישהו קרוב הלך לעולמו. אף על פי שלקח לי דיי הרבה זמן להגיע לבכי (כנראה לא קלטתי ) או לדוגמה בפציעות חזקות או סתם כשהייתי קטן ורציתי צומי מההורים חחח] אבל האמת יש פעמים שיש דמעה בעין מאיזושהי סיבה שכאמור "שייכת לנשים בלבד" [כמובן שזה נאמר בנימה של ציניות וצחוק so back offffff ]

הכול זה באופי ובהורמונים

יום טוב!

פורסם

כולם בוכים מתישהו.

פורסם

אני בוכה מדי פעם כן...

אבל זה תמיד איכשהו בגלל דברים ממש עצובים כלומר אין לי בכי מהתרגשות...

פורסם

אם אני בוכה אז זה לעיתים רחוקות מאוד

וגם זה בשביל להשיג משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים