פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר קשה לבדוק באתר של LG...ולא הם לא מייצרים...אחי לי יש ספק של lg 500w אני רציתי לשאול איך הם בספקים
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר לפי מה שראיתי באתר שלהם...או יותר נכון לא ראיתי..אין להם ספקים...איך יש לי מדבקה על הספק שרשום lg 500w
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר סביר להניח שזה סתם ReLabledבכל מקרה לא מדובר על ספק איכותימה זה ReLabled??
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים היה לי גם ספק לשהם היה רשום עליו LG TEACH..... אבל הוא היה 350W הוא דווקה היה בסדר ומספק מתחים טובים ולא עושה בעיות עד שהוא נישרף
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מה זה ReLabled??אלה ספקים שיוצרו ע"י חברה כלשהי, הגיעו לחברה אחרת וקיבלו הטבעה (או מדבקה) חדשה
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר היה לי גם ספק לשהם היה רשום עליו LG TEACH..... אבל הוא היה 350W הוא דווקה היה בסדר ומספק מתחים טובים ולא עושה בעיות עד שהוא נישרף כן ככה בדיוק רשום לי רק ששלי 500w איך הוא נשרף לך?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים עבד עבד עבד....פיתאום אחרי איזה שנתיים שהוא היה אצלי...בום נפל לו המתח...אני רואה שהמחשב דלוק אבל לא מראה כלום...הדלקתי אותו שוב..הוא עולה ושוב נפילה.. קיצור נישרף...
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר עבד עבד עבד....פיתאום אחרי איזה שנתיים שהוא היה אצלי...בום נפל לו המתח...אני רואה שהמחשב דלוק אבל לא מראה כלום...הדלקתי אותו שוב..הוא עולה ושוב נפילה.. קיצור נישרף...ואיך הוא היה במשך השנתיים האלה לא עשה ריסטים מסכים כחולים ואי יציבות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.