פורסם 2006 במרץ 2019 שנים חשבתי לעצמי, האם זה טוב אם אחד (כמוני למשל) שלא מבין גדול בצילום, שרוצה להתפתח כי הוא אוהב את הנושאיתקדם ישר לDSLR לפני הקומפקטיות?יש לי ניסיון במצלמת זום חח, אני מצלם בה טוב.אני במגמת קולנוע, ואולי אני גם אמשיך שנה הבאה.האם זה טוב לדלג על הקומפקטיות ולעבור ישר לDSLR? יש לי שתי נקודות מבט.האחת, כן משום שאני אלמד ככה את הדברים עפ"י ניסיון עם DSLR, זה גם הפעלה שונה וצילום שונה ועוד כמה דברים.השניה, לא משום שאני עוד צריך להתפתח בתחום הצילום וDSLR מתאימה אך ורק למנוסים ולתותחים שבצילום.מה אתם אומרים? זה יעזור לי להחליט איזה לבחור ליומולדת (שהוא אגב חל באוקטובר חח)
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים תתחיל מקומפקטית טובה. היא תהיה לך מאוד שימושית גם אם תחליט בהמשך לקנות DSLR. אגב, את הדיון הזה כבר קראת?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר קראתי והיום גם באמת ממש ראיתי וכמובן נגעתי חח בDSLR, יש אותה לחבר שלי הוא גם במגמת קולנוע\תקשורת רק שהוא כיתה יא'. אפשר בבקשה עוד דעות?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים DSLR לחסר ניסיון זה ביזבוז כסף, תראה איזה תמונות מעולות אנשים מוציאים פה עם קומפקטיות
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר OK אם כך אז, האם זה טוב מגמת קולנוע לעתיד?חוץ מזה אני גם לומד פיזיקה ביולוגיה מדעי המחשב ואזרחות גם 5 יחלאבל השנה אני אבחר להישאר לשנה הבאה עם פיזיקה ומדעי המחשב ואולי גם קולנוע
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים רומ אני מציע שתקנה מצלמה רגילה קודםכי אחרי הכל חבל ה6K אם פתאום תראה שזה לא התחום שלך.. תקנה ממני את ה888 ;D חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.