עבור לתוכן

אני זקוק דחוף למעבד sempron על תושבת 939

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אתה צודק. לא הייתי מגיע לכל הפלונטר הזה במצב רגיל.

אבל אני פשוט רוצה להשאיר את האופציה לשידרוג מעבד כפול ליבה.

לפי החישוב שלי ב KSP זה מייקר את המחשב ב 350 בערך (בין AMD 3000 754 לבין אינטל 3000 775)

אבל נראה לי שאני באמת ירד מזה.... שכנעת אותי ;D

חלאס לנסות לחזות את העתיד. הרי ברור שעוד שנה הם לא מתכוונים לקנות מעבד חדש.

והם סך הכל לא איזה משתמשים כבדים, כולה אינטרנט אופיס וכמה משחקים פשוטים בשביל הילדה.

תודה לכולם.... אנשים טובים אתם.... :xyxthumbs:

• תגובות 53
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol:

מזל"ט

למרות שזה לא בשבילך חחחחחחחח

פורסם

ולגבי הזווית השנייה עליה דיברתי - תלמד מהעבר , תחשוב שמישהו קנה לפני 3 שנים מחשב לשימוש בייתי עם אטלון XP 1800 , היום הוא מתחיל להרגיש שהוא קצת חלש - למה הוא יחליף מעבד ? לבארטון 2500 ? ברור לך שבימינו ההפרש שהוא יקבל הוא עלוב ולא היה שווה שום השקעה בעבר ולמעשה גם לא כלכך השקעה בהווה.

ולכן אני ממליץ לא להוסיף יותר מדי כסף לשידרוג עתידי - לרוב הפרש הביצועים זניח לתקופות עתידיות.

אהבתי את הגישה שלך אבל..... יש כמה דברים לא מדוייקים

לפני 4 שנים בניתי 2 מחשבים אחד לי והשני לאחי אותה מערכת בדיוק רק לי לקחתי DURON 1000 ב 450 ש"ח ואחי הוסיף עוד 400 ש"ח ל XP 1800

קניתי מלוגיק XP-2400 ב 420 ש"ח מעבד הרבה יותר טוב מ XP-1800 וגם מתחמם הרבה פחות

היום אני חוזר על אותו תהליך קניתי סמפרון 939 3000 - אבל אני מאוכזב מהמעבד בסרטי ווידאו הוא עובד הרבה יותר לאט מ ה XP -2400 בדוק !!!!

במיוחד אם אתה רוצה להריץ את הסרט לאמצע לדוגמא אז יש לו השהייה רצינית אולי בגלל ה WINDOWS MEDIA PLAYER 10

פורסם

חבר לפי הצרכים שלך

אין שום סיבה בעולם שתצתרך או תרצה בעתיד לשדרג ל2 ליבות

וכשתרצה בטח כבר יהיו 2 ליבות עם סוקט חודש והרבה יותר טובים ממה שיתאימו לסוקט 939 שהנה אוטוטו נעלמת מהעולם

אני אישית חושב שלוח אם הזה ...במחיר 400 שח

http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=ASRock+939Dual-SATA2

ומעבד 939 שללא שום בעיות אתה יכול לעשות לו OC למעבד חזק יותר בהרבה ...

שעולה רק 500 שח

זו בחירה הכי טובה והכי חסכונית למחשב בשבילך !!!

אפילו לוח אם לסוקט 754 אין יותר זול ויותר טוב מהלוח הנ"ל !!!

שהוא הכי מעולה לתקופה שלנו בה הולך להעלם סוקט 939 מהעולם ...וגם לגיימרים הוא נפלא פשוט במחיר שלו !!!

בקשר לחבר למעלה שלא עובד לו טוב סרטים כנראה יש לך בעיה במקודדים

ומדיה פלייר יכול לתקוע אם יש לו בעיה ...

תנסה לצפות ב BS או MV פלייר ותראה מה קורה :)

פורסם

אהבתי את הגישה שלך אבל..... יש כמה דברים לא מדוייקים

לפני 4 שנים בניתי 2 מחשבים אחד לי והשני לאחי אותה מערכת בדיוק רק לי לקחתי DURON 1000 ב 450 ש"ח ואחי הוסיף עוד 400 ש"ח ל XP 1800

קניתי מלוגיק XP-2400 ב 420 ש"ח מעבד הרבה יותר טוב מ XP-1800 וגם מתחמם הרבה פחות

היום אני חוזר על אותו תהליך קניתי סמפרון 939 3000 - אבל אני מאוכזב מהמעבד בסרטי ווידאו הוא עובד הרבה יותר לאט מ ה XP -2400 בדוק !!!!

במיוחד אם אתה רוצה להריץ את הסרט לאמצע לדוגמא אז יש לו השהייה רצינית אולי בגלל ה WINDOWS MEDIA PLAYER 10

כמו שאמרתי - בלי השקעה ומאמץ נוספים (כולל ויתור על דברים) זה שווה וכדאי , מדובר כאן במצב של התלבטות אם להוסיף עוד כסף או ללכת על משהו מסויים בגלל שידרוג עתידי - שזה הדבר הלא מומלץ (האופצייה היא כמובן תמיד טובה - לא אם השקעת בה משאבים).

וכמו שאמרו מעליי - הבעייה שלך לא עם הסמפרון 3000 , זה מעבד די חזק שצריך די להשתוות ל2400 אם לא לעקוף אפילו (שלא לדבר על פוטנציאל האוברקלוק העצבני שלו). לפי מה שזה נשמע הבעייה היא במחסור ב I FRAMES בקידוד של הסרט - אולי פשוט בדקת על סרטים שונים. כמו כן צריך לבדוק את המקודדים והפלייר שאתה משתמש בו. סה"כ אבי משתמש בפנטיום3 800 ומה שתיארת עובד חלק לגמריי אצלו עם התוכנות הנכונות אז אין שום קשר למעבד שאתה כלכך רוצה להאשים.

אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שהתקנת את WINXP נקי אחרי המעבר לסמפרון 3000. אני ממליץ לך דבר ראשון לנקות את המחשב משטויות ומזיקים , לעדכן דריברים, לעדכן עידכוני אבטחה ומערכת (AUTO PATCHER XP) , ולהתקין את התוכנות הבאות בשביל סרטי AVI :

FFDSHOW מחודש פברואר 2006 (לא את 2004!!) - יש גם גירסה עם SSE2 - מומלץ להתקין אותה למעבד ה3000 (זה המקודד להמון סוגי מדייה).

ולנגן : MEDIA PLAYER CLASSIC 6.4.9.0.

אפשר להשיג את שניהם מFREECOSECS.COM.

בהצלחה.

פורסם

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000_8.html

מעבד ל OC טוב מגיע כמעט ל 3800+

באמת שווה למי שמתכנן OC ועם הלוח שהמלתי גם עולה לך 400 שח שווה כפליים

מעבר לכך אתה יכול לקחת מעבד 3000 אטלון אם לא מתכנן OC וזהו תהיה מפסוט הוא עולה 200 שח יותר :)

פורסם

אתלון הרבה יותר שווה מסמפרון

פורסם

תלו למי ...לאיזה כיס ? לאיזה מטרות ?

כעיקרון סמפרון טוב ל OC מאוד מעבר לקח הוא זול והכל עובד עליו יפה

הצורך לקחת מעבד אטלון חזק הוא רק לבעלי הכסף והיכולת

3200+ מספק מאוד את כולם ואף 3000 (רק שנגמר כבר...)

פורסם

מחזק בקטע של לכל כיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים