עבור לתוכן

אני זקוק דחוף למעבד sempron על תושבת 939

Featured Replies

פורסם

כן, תצטרך לשלוח להם אותו...

זאת בעיה.

אבל הם היחידים שיש להם את הסמפרון הנ"ל..

• תגובות 53
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תקנה שם רק את המעבד

מתי בפעם האחרונה נתקלת בבעיה במעבד?

זה לא חלק שמתקלקל

פורסם

רק בOC הסיכוי להתקלקל עולה

אבל גם ככה אתה לא הולך לעשות OC

פורסם
  • מחבר

אז תקנה שם רק את המעבד

מתי בפעם האחרונה נתקלת בבעיה במעבד?

זה לא חלק שמתקלקל

האמת שאתה צודק אבל אז זה אומר שאני צריך ללכת אליהם הביתה ולהתקין את המעבד.....

ולך תדע כמה זמן יקח למעבד להגיע ואם יש להם אותו במלאי ובכלל, אם זה OEM איך בדיוק הם שולחים את זה :nixweiss:

אוף...... למה כל דבר צריך להיות כזה מסובך :s07:

פורסם

האמת שאתה צודק אבל אז זה אומר שאני צריך ללכת אליהם הביתה ולהתקין את המעבד.....

ולך תדע כמה זמן יקח למעבד להגיע ואם יש להם אותו במלאי ובכלל, אם זה OEM איך בדיוק הם שולחים את זה :nixweiss:

אוף...... למה כל דבר צריך להיות כזה מסובך :s07:

בתוך אריזת פלסטיק, ואחרי זה בתוך קופסאת קרטון ובכלל הם שולחים עם חברה כמו DHL או UPS אז אתה מקבל את זה בידיים וזה ממש לא בעיה.

פורסם

אתה מקבל את המעבד בקופסת פלסטיק קטנה ושחורה שבפנים היא מרופדת מאוד

אחרי זה מכניסים את זה לקופסת קרטון קטנה שמסביב לקופסת פלסטיק ובתוך הקרטון יש אריזות פצפץ

פורסם

חחחח לזה אתה דואג??....................

פורסם

תגידו ... אם אני קונה איזה סמפרון 939 ו לוח שעולה אלף שח...ואחרכך אני משדרג..?

זה ישתלם?

פורסם

אם אתה כבר הולך על 939 ועל לוח שהוא פחות תקציבי אז תחכה כבר לAM2

זה גם יוריד את המחירים של ה939

פורסם
  • מחבר

וואלה...

טוב, תודה לכל העוזרים!

פורסם

:xyxthumbs:

שיהיה במזל

ותתחדש

פורסם

קנה כבר 805 הסמפרון פשוט בזבוז כסף קטסטרופאלי עכשיו.

פורסם

יש לו לוח של AMD

פורסם

כל התפיסה שלך שגוייה.

לא קונים מחשב בשביל שידרוג (כשיש ברירה בין מספר מערכות כמובן) , לרוב זה ביזבוז כסף בהווה וניצול פחות יעיל של כסף בעתיד. אם אתה כמובן יכול להשיג הכל באותו מחיר ובאותו מאמץ וסיכון - אז כמובן עדיף. חשוב לציין ששידרוג בעתיד לכשיצתרכו לא ייתן הרבה בכלל ויגרום לכסף טוב להתבזבז על משהו פחות טוב.

עדיף לקחת משהו זול ומתאים לצרכים עכשיו וכשהו יתיישן להחליף את כל הליבה למשהו זול ומתאים לצרכים של אותה נקודת זמן מדוברת בעתיד (וכדאי לזכור כמה כסף שחסכת מכל העסק הולך הצידה לשדרוג עתידי - שכאמור כאן המטרה).

צריך לזכור שכמו שהמעבד שמתוכנן להחלפה לא ילך לפח בסוף אז כך גם שאר חלקי הליבה אם מחליפים אותם. שידרוג מסוג זה (מכירת החומרה הישנה ליד שנייה) לפעמים נותן שידרוג מאוד יעיל בהשקעה מאוד נמוכה.

ולגבי הזווית השנייה עליה דיברתי - תלמד מהעבר , תחשוב שמישהו קנה לפני 3 שנים מחשב לשימוש בייתי עם אטלון XP 1800 , היום הוא מתחיל להרגיש שהוא קצת חלש - למה הוא יחליף מעבד ? לבארטון 2500 ? ברור לך שבימינו ההפרש שהוא יקבל הוא עלוב ולא היה שווה שום השקעה בעבר ולמעשה גם לא כלכך השקעה בהווה.

ולכן אני ממליץ לא להוסיף יותר מדי כסף לשידרוג עתידי - לרוב הפרש הביצועים זניח לתקופות עתידיות.

פורסם

לפעמים אתה צודק

אבל במקרים אחרים יש תנאים אחרים שלא מאפשרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים