פורסם 2006 במרץ 2019 שנים תמונה שצילמתי ביום שבת,צילמתי קרוב לבית שלי מאקרו של פרח שלפתע הוא הגיח והתקרב ,אז עשיתי לבחור צילום זריז צילמתי אותו. 1/125 f/5.5 ISO 50 http://img69.imageshack.us/img69/9338/img1973eds7ar.jpg
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר לא אמרתי שזה בעיה,התכונתי שלא באתי בכוונה לצלם חתול....אם אין לה תגובה רלוונטית לגבי התמונה אז אל תגיב
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים אך האף המלוכלך של הדוגמן הג'ינג'י הורסהוא לא מלוכלך, אם תסתכל תראה שזה פשוט כמו שריטות עצבניות שכנראה כבר החלימו והשאירו צלקות.. (גם את הצלם רואים בהשתקפות בעיניים של החתול.. אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל מאקרו על העין השמאלית של החתול עם ההשתקפות של הבניין וכל הרחוב הייתה יכולה לצאת מדהימה אם היא מצולמת טוב.. למרות שנראה לי שזה כבר קצת בלתי אפשרי לצלם ככה..)בכל מקרה אחלה תמונה..
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים תמונה שצילמתי ביום שבת,צילמתי קרוב לבית שלי מאקרו של פרח שלפתע הוא הגיח והתקרב ,אז עשיתי לבחור צילום זריז צילמתי אותו.1/125f/5.5אהבתי את הקומפוזיציה, החתול פשוט קפץ ו"נתפס"? או שהוא עמד פתאום וצילמת?מה אלה הנתונים האלה?וכיצד הם משפיעים על הצילום? כמו כן איזה מצלמה יש לך?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר החתול התקרב ועמד אז צילמתי אותו,הנתונים האלה הם מהירות חשיפה וצמצם בהתאמה,איך הם משפיעים על הצילום? כמות האור שנכנסת לחיישן,עומק שדה,חדות, וכו'.המצלמה (נמצאת במפרט שלי),קאנון A520
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.