עבור לתוכן

זן ויז'ן M

Featured Replies

פורסם

אמרתם שבערך ב20 לחודש יגיע הנגן באופן רשמי...

האם הוא הגיע? אם לא אז יש חדשות לגבי מתי הוא יגיע באופן רשמי לארץ??

אני ממש רוצה לקנות אותו!!

תודה לכל העונים...

• תגובות 47
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אני ראיתי בעבר שאתה כל כך מתעניין בנגן הזן וויז'ן M

אני התקשרתי ליבואן של קריאטיב ושאלתי הנגן כבר קיים בארץ בכמה וכמה חנויות

אתה רוצה לברר עוד' מידע תתקשר לאיסטרוניקס ותשאל או שתכנס לאתר ותשאל אותם שם

www.easx.co.il

פורסם

מה אכפת לך?

זן וויזן נמכר בארצות הברית כבר חודשים במחיר נמוך בכמה מאות שקלים פחות מהמחיר המשוער בארץ (בערך 800 ).

לא יותר פשוט לבקש ממישהו שיביא לך אותו מארצות הברית, או לשלם לחברה 20 דולר בשביל משלוח ולחסוך בערך 700 שקלים וגם לקבל אותו עכשיו?

ומה יש לך מהנגן הזה? הוא בלטה. הוא ענקי לעומת האייפוד. הוא יתיישן בעשר דורות כאשר האייפוד החדש ייצא בקרוב.

כל עשר דקות יש קפיצה בווידיאו, הוא חיקוי לאייפוד וכתוב עליו קריאייטיב.

חבל שתקנה אותו, ואז כולם יצחקו עליך.

או יותר גרוע שאתה תרחם על עצמך.

פורסם
  • מחבר

למה איזה נגן ייצא של אייפוד?

אני שמעתי שזה יהיה נגן PMP

פורסם

מה אכפת לך?

זן וויזן נמכר בארצות הברית כבר חודשים במחיר נמוך בכמה מאות שקלים פחות מהמחיר המשוער בארץ (בערך 800 ).

לא יותר פשוט לבקש ממישהו שיביא לך אותו מארצות הברית, או לשלם לחברה 20 דולר בשביל משלוח ולחסוך בערך 700 שקלים וגם לקבל אותו עכשיו?

ומה יש לך מהנגן הזה? הוא בלטה. הוא ענקי לעומת האייפוד. הוא יתיישן בעשר דורות כאשר האייפוד החדש ייצא בקרוב.

מה אתה מבואס שקנית איי פוד ווידאו? ;D

אני מניסיון עם הנגן אומר לך שהווידאו לא נתקע ולא משתלם להביא את הנגן הזה מחו"ל מפני שבמקרה של תקלה אז הוא ייאלץ לשלוח את הנגן לארה"ב ובארץ הוא בא והוא מקבל באותו יום או נגן חדש או את שלו מתוקן...

ולמה ייצחקו עליו?

זן וויז'ן אם הוא נגן סקסי ביותר והוא לא חיקוי של אייפוץ ווידאו אלא ההפך כל העולם יודע שקריאטיב תבעה את אפל על זכויות יוצרים לגבי התוכנה של הנגנים שאגב אפל העתיקה מקריאטיב...

קאפיש?

ובינתיים זוהי רק שמועה אין שום הוכחה שאפל תוציא נגן חדש בראשון לאפריל

נ"ב אם בן אדם שואל על משהו הוא מחפש את התשובה על המשהו הספציפי על זה אין לו צורך בתשובה על משהו אחר...

פורסם

מה אכפת לך?

שוב אתה והשטויות שלך? נגן ה-MP3 מספר אחת בעולם כרגע הוא ה-VISION M ורק בחשיבה שלך אתה מצליח לראות שהוא נגן כושל. ושוב אתה מצטט שמועות לגבי IPOD חדש כאשר אין שום הוכחה מוצקת לכך.

פורסם

האמת היא שאין לי אייפוד וידיאו. אני מחכה לאייפוד הבא.

א. הניסיון שלך כנראה מאוד מפוקפק אם אתה אומר שהוידיאו לא נתקע, בגלל שעשרות אתרי ביקורות תיעדו ודיווחו על כך. מה גם שקריאיטיב הגיבו לתקלה בכך שזיכרון המכשיר מתמלא, ואחר כל מתנקה, ובגלל זה יש קפיצה בוידיאו.

ב. לא יודע אם לקריאיטיב יש אחריות בינלאומית, אבל לאייפוד יש.

ג. הוויזן M הוא חיקוי של אייפוד בגלל שהמשק באותם צבעים, בגלל שהוא יצא אחריו, בגלל שקריאיטיב אמרה בעצמה שהוא אמור להתחרות באייפוד

ובגלל גלגלת המגע.

אם זה היה בית משפט הלקוח שלך היה כבר נשלח למאסר עולם.

פורסם

לפי מספר מקורות ה-VISION M היה בפיתוח לפני ה-IPOD וידאו. בנוסף לכך קריאטיב קיבלה פטנט על תוכנת ניווט בתוך נגני מוזיקה ועל כך היא תובעת את אפל (http://news.com.com/Creative+to+make+Apple+pay/2100-1041_3-5989053.html)...מי הגנב פה? מי שקונה מוצר רק בגלל שיש לו אחריות בינלאומית ולא מסתכל על איכותו ילמד מהר מאוד לקח מר. ול-IPOD הבא אתה יכול לחכות הרבה זמן אם השמועות יהיו לא נכונות (חכה ל-1 באפריל תהיה מסיבת עיתונאים של אפל ושם נראה אם השמועות צדקו).

פורסם

האמת היא שאין לי אייפוד וידיאו. אני מחכה לאייפוד הבא.

א. הניסיון שלך כנראה מאוד מפוקפק אם אתה אומר שהוידיאו לא נתקע, בגלל שעשרות אתרי ביקורות תיעדו ודיווחו על כך. מה גם שקריאיטיב הגיבו לתקלה בכך שזיכרון המכשיר מתמלא, ואחר כל מתנקה, ובגלל זה יש קפיצה בוידיאו.

ב. לא יודע אם לקריאיטיב יש אחריות בינלאומית, אבל לאייפוד יש.

ג. הוויזן M הוא חיקוי של אייפוד בגלל שהמשק באותם צבעים, בגלל שהוא יצא אחריו, בגלל שקריאיטיב אמרה בעצמה שהוא אמור להתחרות באייפוד

ובגלל גלגלת המגע.

אם זה היה בית משפט הלקוח שלך היה כבר נשלח למאסר עולם.

א.הניסיון שלי לא מפוקפק וברגע זה נפגעתי על ידי כך שפגעת במוניטין שלי!

ב.אני מצפה להתנצלות!

ג.אחריות בין לאומית זה דפוק לעומת האחריות שקריאטיב מעניקה ללקוחותיה

ד.הזן וויז'ן M פותח לפני האייפוד ווידאו כמו שנאמר מקודם

פורסם
  • מחבר

רגע זה נכון שהאייפוד החדש שייצא (אם הוא ייצא) יהיה נגן PMP?

זה מה שאני שמעתי לפני כמה זמן...

פורסם

כבר עכשיו האייפוד הוא PMP הוא מציג וידיאו ותמונות לא?

א. לא אכפת לי מה היה לכאורה בפיתוח קודם. אכפת לי מזה שהאייפוד יצא כמה חודשים לפני הנגן של קריאיטיב,ואני בטוח שקריאיטיב לקחו כמה רעיונות.

ב. אז אפל גנבו לקריאטיב גם את הרקע הלבן?

ג. גם אני הייתי נגד האייפוד. אבל לאחר שחקרתי קצת על נגנים אחרים, הבנתי שעם כל החסרונות שלו האייפוד הוא הנגן הכי טוב בשוק.

ד. אחריות בינלאומית היא זהה לאחריות מקומית. לידע לא משנה איפה קניתם את האייפוד. מה גם, שאפשר לשלוח את האייפוד לאפל בארצות הברית ולבקש מהם שירות.

ה. כמה פעמים התקלקל לך הוויזן M שאתה משבח כל כך את השירות של קריאיטיב?

ו. ההתנצלות לא תגיע. אתה זרקת פיסת מידע, שנוגדת את פיסת המידע שהגיעה מעשרות אתרים מכובדים. עד שתוכיח אחרת אני אחשוב שאתה לא שם לב לקפיצה, או שאתה משקר.

פורסם

אני עדיין דורש התנצלות אתה לא תקרא לי שקרן בפורום! :pissed:

ושמע משהו אני הייתי מרוצה כשאני בדקתי את המכשיר לא היו בו קפיצות קורה שיש מה לאייפוד נאנו לא נשרט המסך מכלום?

פורסם

זאת באמת בעיה גדולה שיש לכל האייפודים. הם מאוד רגישים ונשרטים בקלות.

כדי לשמור עליהם צריך מארזים מיוחדים. אבל היום יש כבר המון מארזים. ורובם עולים 20 דולר, שזה בערך ההפרש בין האייפוד לוויזן M .

זה עדיין לא עושה את וויזן M טוב יותר.

פורסם

אז הנה יתרון עדיף לשלם עוד 20$ בשביל נגן יותר עמיד...

פורסם

אולי.

אבל מארז מביא לך גם ציפוי דוחה טביעות אצבע.

קראתי בביקורת הזאת: http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/01/creative-zen-vision-m-review.php

שהוויזן נשרט בקלות.

הוויזן M מחייב עבודה עם ווינדוס מדיה פלייר.

לוויזן M אין בטריה נשלפת.

הוויזן M תומך רק ב-XP

ויש צורך להתקין דרייברים כדי להעביר מידע בין המחשבלנגן

התפריט שלו איטי לפעמים.

אז הנה כמה חסרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים