עבור לתוכן

אומץ או טיפשות?

Featured Replies

• תגובות 66
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3109444,00.html

זה עשוי להסביר חלק מהתופעה...

קודם כל כל הכבוד על ה-

בווווווווווווררררררררררררררןןןןןןןןןןןןןן

המצוין :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ואני לא מכיר אותך בפורום אז אר יו דוינג?

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

ולפותח התר'ד אם היא לא הייתה כוסית אז בהחלט מעשה טיפשות :kopfpatsch:

הי הבית שהיא גרה בו זה בית פרטי באזור טוב ברעננה... :lol::xyxthumbs:

פורסם

הי הבית שהיא גרה בו זה בית פרטי באזור טוב ברעננה... :lol::xyxthumbs:

טוב אין ספק שגם בית טוב ברעננה זה חשוב

:lol::cool2:

פורסם

אבל עכשיו ברצינות,

היא הייתה חננה כזאת?

זה חשוב לי לקביעה אם אתה אמיץ או טיפש

פורסם
  • מחבר

אבל עכשיו ברצינות,

היא הייתה חננה כזאת?

זה חשוב לי לקביעה אם אתה אמיץ או טיפש

תיראה אולי "פנים" מצוות לעינין היה מצליח להשיג זיון מימצב כזה אבל בטח לא אני

לא עזרתי לדתיה הזות כי חשבתי שיצא לי זיון

היא בטח מספיק יפה בישביל זה וזה הכל

אולי אתה ניראה כמו בקהם ו99% מהבחורות מיתנפלות עליך אבל בניגוד למה שאתה רואה בסרטים מסוימים גננים הם לא שחקני פורנו

ודתיות לא מורידות בגדים כל כך מהר

פורסם

face באמת תותח

אבל אני חושב שאתה ממעיט בערך הסקס סביבך. הוא נמצא בכל מקום.

הייתה שינניות גדולות ממני ב10 שנים שפלרטטו איתי כשהייתי אצל הרופא שיניים,

פלרטטו איתי מוקדניות כשהתחברתי לברק,

סתם נשים גדולות ממני ב10 שנים לפחות תקעו מבטים, וזה עוד המצבים הלא שגרתיים.

ככה שאם הייתי אומר לי שיצאת משם עם המספר טלפון שלה לא הייתי מופתע.

פורסם

היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדת

היא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירה

היא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניות

החלטתי ליתנדב ולעזור לה

סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב

בקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקד

כניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת

בכל מיקרה טיפשות או אומץ?

למה לעזאזל זה מעניין אותנו ? מה אתה בא להראות פה?

:bash: :bash: :bash::kopfpatsch:

פורסם

[Next Time Don't Use Some Spam Editions- Milk-Inc]

פורסם

אומץ והמון אומץ לפני חצי שנה ישנתי אצל סבתא שלי ופרצו לבית 2 ערבים חחח אני כאחד מגודל ושמושפע מרבמו ומטריקס ישר קפצתי עליהם

תוצאות

2 גנבים מעולפים עם המון מכות

1 זעזוע מוח לי ועוד כמה מכות

מה שקרה שבאמצע הלילה הם נכנסו דרך המרפסת וירדו לקומה ה3 ששם אני ישנתי איך ששמעתי צעדים וראיתי תאור של הפנס חיכתי שהם יצאו מהחדר

איך שאחד יצא קמתי שמתי לו שיתוקית לברך הפנימית ופיצוץ לפנים ואז השני שמע את זה ניסה לברוח חזרה לכיון המפרסת ונתקל בי

התחלנו ללכת מכות אני חטפתי תפנס לראש ואז שמתי בו כמה פיצוצים לראש ובעיטה לביצים ואז הגיעו האלה מהמוקד שראו אצלם במערכת שמישהו שבר תדלת של המפרסת

קיצר היה נחמד

אבל כמו שאמרתה אם לאחד הגנבים היה סכין\אקדח\אלה או משהו לא בטוח שההיתי יכול היום לרשום את ההודעה הזותי

בכול מקרה זה חוויה של פעם בחיים :D

פורסם

אומץ והמון אומץ לפני חצי שנה ישנתי אצל סבתא שלי ופרצו לבית 2 ערבים חחח אני כאחד מגודל ושמושפע מרבמו ומטריקס ישר קפצתי עליהם

תוצאות

מה שקרה שבאמצע הלילה הם נכנסו דרך המרפסת וירדו לקומה ה3 ששם אני ישנתי איך ששמעתי צעדים וראיתי תאור של הפנס חיכתי שהם יצאו מהחדר

איך שאחד יצא קמתי שמתי לו שיתוקית לברך הפנימית ופיצוץ לפנים ואז השני שמע את זה ניסה לברוח חזרה לכיון המפרסת ונתקל בי

התחלנו ללכת מכות אני חטפתי תפנס לראש ואז שמתי בו כמה פיצוצים לראש ובעיטה לביצים ואז הגיעו האלה מהמוקד שראו אצלם במערכת שמישהו שבר תדלת של המפרסת

קיצר היה נחמד

אבל כמו שאמרתה אם לאחד הגנבים היה סכין\אקדח\אלה או משהו לא בטוח שההיתי יכול היום לרשום את ההודעה הזותי

:lol: :lol: :lol: אהבתי כיסחת אותם חחח

חוויה של פעם בחיים :lol: :lol: :lol: יפה יפה

פורסם

תוצאות

קיצר היה נחמד

יש מצב הריי שפורצים לך לבית אתה מקבל זריקת אנדרנלין מהלחץ ובהילות הפיתאומית ואתה מסוגל לקבל מכה רצינית בלי להרגיש שכואב לך תחשוב שעם היה לך ניסיון עם גנבים ולא היתה נילחץ אפילו קצת היתה :xyxthumbs:מכוסח

אני מכיר מישפחה שאבא עובד בחדר כושר והילד כושר קרבי תפסו גנב בבית אתם יכולים לדעת את ההמשך חח

פורסם

אומץ- כי לא הייתה כמו אחת מהבחורות פה "לך תדע אם הוא חמוש", כוס עמק פחדנים הוא גנב כנס באמא שלו.

טיפשות - כי לא הבאת באישה :s07: .

נ.ב

אם ערבי בן 16 מסתובב בבית שלכם ולוקח דברים ואתם קופצים עליו ומזיינים אותו מכות, תדאגו מהר להכניס לו סכין ליד, הוא במשפט יגיד שהוא בסה"כ רצה לבקש חלב ואתם התנפלתם עליו כי הוא ערבי ואתם גמורים, הוא גם קטין נחשב...

במקרה הזה הוא יוצא נקי כי הוא היה אומר שפשוט האישה אמרה לו שזה גנב מסוכן אז לא היה לו ברירה.

פורסם
  • מחבר

אומץ- כי לא הייתה כמו אחת מהבחורות פה "לך תדע אם הוא חמוש", כוס עמק פחדנים הוא גנב כנס באמא שלו.

טיפשות - כי לא הבאת באישה :s07: .

נ.ב

אם ערבי בן 16 מסתובב בבית שלכם ולוקח דברים ואתם קופצים עליו ומזיינים אותו מכות, תדאגו מהר להכניס לו סכין ליד, הוא במשפט יגיד שהוא בסה"כ רצה לבקש חלב ואתם התנפלתם עליו כי הוא ערבי ואתם גמורים, הוא גם קטין נחשב...

במקרה הזה הוא יוצא נקי כי הוא היה אומר שפשוט האישה אמרה לו שזה גנב מסוכן אז לא היה לו ברירה.

אני שקרן גרוע ככה שלשקר ועוד ליפגוע בבחורה רק בישביל להציל תתחת שלי זה לא בדיוק מתאים לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים