עבור לתוכן

אומץ או טיפשות?

Featured Replies

פורסם

אומץ הוא טמטום. לא משנה איך תסתכל על זה.

אתה לא יכול להיות אמיץ על חלשים ממך, זו אז אתה אפס.

אתה לא יכול להיות אציץ מול חזקים ממך, כי אז יפרקו אותך ואתה עדיין אידיוט.

אתה יכול להיות אמיץ רק נגד שווי כוח לך, אבל גם אז זה טמטום כי אם הם באותה רמת כוח כמוך אי אפשר לדעת מי ינצח.

גם באנג'י, סנפלינג וכל זה זה טמטום. החבל יכול להקרע. לא משנה כמה הסיכויים שזה ייקרה הם נמוכים, זה עדיין יכול לקרות ואתה לא יכול למנוע את העובדה שזה עלול לקרות- משמע זה מטומטם.

אין כזה דבר אומץ.

• תגובות 66
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אומץ הוא טמטום. לא משנה איך תסתכל על זה.

אתה לא יכול להיות אמיץ על חלשים ממך, זו אז אתה אפס.

אתה לא יכול להיות אציץ מול חזקים ממך, כי אז יפרקו אותך ואתה עדיין אידיוט.

אתה יכול להיות אמיץ רק נגד שווי כוח לך, אבל גם אז זה טמטום כי אם הם באותה רמת כוח כמוך אי אפשר לדעת מי ינצח.

גם באנג'י, סנפלינג וכל זה זה טמטום. החבל יכול להקרע. לא משנה כמה הסיכויים שזה ייקרה הם נמוכים, זה עדיין יכול לקרות ואתה לא יכול למנוע את העובדה שזה עלול לקרות- משמע זה מטומטם.

אין כזה דבר אומץ.

אומץ זה יתגברות על הפחד אז בטח שיש דבר כזה כמו שיש פחד

אני לדוגמה פוחד מכלבים ובו נגיד יש כלב גדול אבל נחמד מול הדלת של הבית שלי במידה ואני לא יתמודד אם הפחד אני לא יכנס לבית

ככה שזה לא חייב להיות טיפשי

פורסם

סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב

ואם יש לו בלוק של איטונג, שוקר, שרשרת "שמיניה", אלת בייסבול, סתם רובה (שכחת את זה, אהעעע)?... :nixweiss:

פורסם

זאת לא טיפשות.

סיכון עצמי במטרה לעזור לאחר הוא לא טפשות, ואני באמת מצטער שאתה מחכה לאישור שלנו על זה, באמת מצטער שאין לך בטחון עצמי מספיק גדול בשביל להיות בטוח בעצמך שזאת לא טיפשות.

אבל אומץ? יותר כמו לקיחת סיכון (האמת הופתעתי, זה לא הצד החזק שלך...), לא אומץ, אומץ זה אם אתה מפחד לעשות משהו, ועושה אותו בכל זאת, בלי ממש למצמץ.

ואומץ הוא לא טמטום, בלי אומץ אנשים לא היו מתגברים על פחדים, ועד היום לא היינו יודעים שהיתה יבשת שנקראת אמריקה, בכלל, עדיין היינו חיים באפריקה פוחדים לצאת מהאיזור שאנו חיים בו.

פורסם

זאת לא טיפשות.

סיכון עצמי במטרה לעזור לאחר הוא לא טפשות, ואני באמת מצטער שאתה מחכה לאישור שלנו על זה, באמת מצטער שאין לך בטחון עצמי מספיק גדול בשביל להיות בטוח בעצמך שזאת לא טיפשות.

אבל אומץ? יותר כמו לקיחת סיכון (האמת הופתעתי, זה לא הצד החזק שלך...), לא אומץ, אומץ זה אם אתה מפחד לעשות משהו, ועושה אותו בכל זאת, בלי ממש למצמץ.

ואומץ הוא לא טמטום, בלי אומץ אנשים לא היו מתגברים על פחדים, ועד היום לא היינו יודעים שהיתה יבשת שנקראת אמריקה, בכלל, עדיין היינו חיים באפריקה פוחדים לצאת מהאיזור שאנו חיים בו.

כל מילה בסלע! :xyxthumbs:

פורסם

על פי המשפט העברי יש אף חובה [לפחות לפי פירוש הרמבם] לסייע ליהודי [אין התייחסות לגויים אבל בכל מקרה] להגן על רכושו. כמובן שאני לא הכי בטוח כי למדתי את זה שנה שעברה אבל נראה לי שיש חובה לזה או שזאת רק מצווה והחובה חלה רק על מקרה של הגנה על הגוף [יש כמה פרשנים].

קיצר חפרתי אל תתיחסו אני מבולבל.

פורסם

בכל מצב יצאת 10 כל הכבוד אבל לפעם הבאה כך איתך את החרמש :xyxthumbs::silly::xyxthumbs::silly: :itschy:

פורסם

זה יכול להיות כל דבר...

תלוי- אם רצית לעזור לה בגלל שהתעוורת מהיופי שלה ולא התחשבת בנסיבות מה שיכול לקרות לך- טיפשות.

אבל אם חשבת על זה טוב טוב על מה שאתה מסכן ולא אכפת לך, הרי זה לעזור לבנאדם כלשהו- אומץ.

בחר אחת מן האפשרויות :lol:

פורסם

בואו ננפץ את המיתוס פעם אחת ולתמיד:

היא הייתה כוסית או לא?

פורסם

היא הייתה כוסית או לא?

:xyxthumbs:

אם היא לא אז כן, זה טיפשות ;D

פורסם
  • מחבר

בואו ננפץ את המיתוס פעם אחת ולתמיד:

היא הייתה כוסית או לא?

שווה זיון כן כוסית לא

אבל אני חושב שהיא מהדתים האמריקנים שעלו לרעננה ככה שאין סיכוי ל"טובה תחת טובה"

סך הכל בחורה צעירה וחוץ מיזה זה היה בזמן העבודה ככה שניסיתי רק להיות "גבר" וזה הכל כמו שהורגים גוק ודברים כאלה

דרך אגב הבגדים של הדתיות האלה כימאת מחרמנים כמו מדים של אחות בית חולים

פורסם

אתה היחיד שחושב שדתיים הם חרמנים.

רגע. אבל לא הבנתי. כמה שווה זיון זה שווה זיון?

היא הייתה שמנה?

כמה היית מדרג אותה מ 1 עד 10?

פורסם

עכשיו אני מתחילה להפנים את מה ששגיא חזר וטען.... :D

פורסם

מה הוא אמר?

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מתחילה להפנים את מה ששגיא חזר וטען.... :D

מה הוא טען?

ולזה למעלה לך תעשה מיקלחת קרה אני לא פתחתי תדיון לדבר על פנטזיות ולחלק ציונים לבחורות :kopfpatsch:

עריכה -וליבי צריכה עזרה במשהו ;):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים