פורסם 2006 במרץ 2019 שנים היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדתהיא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירההיא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניותהחלטתי ליתנדב ולעזור להסך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טובבקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקדכניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת בכל מיקרה טיפשות או אומץ?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים לפי דעתי טיפשותלך תדע אם הפורץ היה חמוש או לא ובמה.חוץ מזה בגלל זה היא הזמינה את המוקד. זה התפקיד שלהם לא ?!
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים נחמדות. סה"כ עזרת למישהו שביקש עזרה.. ובכך הוא סיכן את עצמו מאוד. לכן, טיפשות.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר שניהם גם טוב בתור אחד שחולם להיות המאריו והלינק של העולם האמיתי אבל לא זוכה ליזדמנויות כאלה לא איכפת לי להיות גם טיפש
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים על יעוץ פסכיאטרי חשבת?לדעתי פשוט אתה צריך לחטוף מכות כדי להכנס לפרספקטיבה, אבל גם לשפוך 300 שקל ל50 דק' זה רעיון לא רע.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר על יעוץ פסכיאטרי חשבת? לדעתי פשוט אתה צריך לחטוף מכות כדי להכנס לפרספקטיבה, אבל גם לשפוך 300 שקל ל50 דק' זה רעיון לא רע. הדבר האחרון היה בדיחה ואחד שלא מבין הומור כמוך צריך עזרה יותר ממני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.