פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר איי איי מה קרה כולה שאלתי שאלה מה אתם מתעצבנים? אז אני לא ידעתי מה קרה?! קרה משהו ?! לא נכון?!
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מה אתם רוצים מהבנאדם?שאל שאלה לגיטימיתהייתי יכול לנעול 70% מהדיונים בפורום באותה טענה ש"חיפוש פשוט היה פותר הכל"אבל הפורום הזה מיועד לשאלות, וזאת שאלה לגיטימית
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מה אתם רוצים מהבנאדם?שאל שאלה לגיטימיתהייתי יכול לנעול 70% מהדיונים בפורום באותה טענה ש"חיפוש פשוט היה פותר הכל"אבל הפורום הזה מיועד לשאלות, וזאת שאלה לגיטימיתצודק!!! הרבה מימכם כבר עניתם לי "תחפש בגוגל!!!"ואם אני לא יודע לחפש במקורות נכונים כמו המקורות שלכם אז תעזרו ואל תיצאו מאניקים סליחה אל המילה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים באמת, למה להתנפל?יש היום כבר 2G בסטיק יחיד למחשב האישי...יש??לא ידעתי...!חחח...
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים יש סטיקים של גיגה אחדשל שני גיגהוסטים אני חושב שעד 2X2GB לא?אם יש יותר תתקנו אותיוגם לי ענו לא פעם ולא פעמיים "תחפש לבד"אבל אני עכשיו רואה שזה לפעמים מוצדק יש דברים שאפשר וצריך לחפש לבד.......זה טוב ללמוד לחפש מידע בכוחות עצמךלא נורא להבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.