עבור לתוכן

מודינג עתידי

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב טוב בחודש-חודשיים הקרובים אני מתכנן לעשות מודינג למארז לפחות

רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים:

1) enermax fs-710B

2) chieftech dx-01BD

3) chieftech da-01BD

4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה)

בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech?

איך אפשר להוסיף חלון?

כמה עולה קתודה?

כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm)

האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה?

אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

תודה רבה :spin3: :spin3:

פורסם

או קי אני אצטט כדי שאזכור הכל:

"רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים:

1) enermax fs-710B

2) chieftech dx-01BD

3) chieftech da-01BD

4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה)

בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech?

איך אפשר להוסיף חלון?

כמה עולה קתודה?

כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm)

האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה?"

אז ככה:

לגבי המארזים תבדוק בכל חנות שמוכרת את המארזים כתוב (בעיקרון אני בטוח שהצ'יפטק האחרון והאנרמקס הם tower, אף אחד לא צריך יותר וממש לא מומלץ פחות)

ספק? אין כזה דבר ספק מומלץ עם מארז, אני ממליץ לך על ספקי האנרמקס, הכי הטובים, הכי יקרים, לא הייתי ממליץ על משהו אחר, (אם אתה ממש לא מוכן לשלם 350 שקל לספק תקנה אנטק שגם עולים הרבה, אל תקנה ג'נריק)

לכל חנות שמוכרת חלון אתה יכול לפנות והם יעשו לך ברגע שתביא להם את המארז (הצ'יפטק שבא עם החלון מומלץ בחום!)

קטודה עולה בסביבות ה170 שקל, אבל שווה את זה!

אתה צריך לפרט, אתה יכול כמובן לקנות את המאווררים של אנרקמס השקופים שהם מצויינים או של tt (הsmart dan 2) אבל הם עולים בסביבות ה100 שקל ליחידה, וה120 עולים אפילו יותר.

מאוורר ג'נריק טוב אתה יכול למצוא בpchardware (לא פירסום חינם כי בשום מקום אחר ברשת הישראלית אין חנות אשר מוכרת מאווררי ג'נריק עם cfm וdba בדוק) ב40 שקל, היו פעם גם כאלה בזיגזאג, מאוד מומלצים. יש לי אותם כבר שנתיים והם עובדים פשוט מעולה!

לגבי הלדים...

לקנות ולעשות זה יוצא הרבה יותר יפה, מביא יותר כבוד, הרבה יותר כיף, והרבה הרבה הרבה יותר קשה, זה ממש ממש מסובך... גם לי היה תכנון אבל זה פשוט קשה.

אני הייתי הולך על האנרמקס, רק חבל שהוא לא מאוורר טוב...

מקווה שעזרתי ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :jump:

עזרת מאוד

מחכה לעוד תגובות :spin3: :spin3: :spin3: :dance:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים