פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריךהחוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחוראז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם?עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____תודה לעוזרים
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים יש באתר מאמר על זה, לא יזיק לך לקרוא. ואל תשכח לפרסם תמונות של הפאנל כשתסיים...
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר אחי קראתי ולא כל כך הבנתי עם משהו בבקשה יכול לעזור לי אני ישמחואני מבטיח שאני יסיים אני יראה את הפאנל
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים תבקש לדים רגילים באיזה צבע שתירצה או לדים UB (הם עולים יותר )ונגדים אתה צריך איך אתה רוצה לחבר בטור במקביל וכמה לדים אתה רוצה לחבר
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אל תחבר בטור.יותר טוב שתחבר במקביל ותקנה לד UB(אולטרה ברייט) הם שקופים כאלה ויש בהרבה צבעיםבשביל לחבר ל5 וולט אתה צריך נגד של 160 אוהם(אום) ובשביל 12 וולט אני לא זוכר כמה צריךבמקביל - לחבר כל אחד בנפרד למקור החשמלבטור - לחבר אחד אחרי השני למקור החשמל
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אתה לא יכול לחבר 5-7 לדים בטור כי כל אחד צורך בסביבות ה3V ואין לך מספיק מתח תחבר כל לד או שתיים דרך נגד ל12V ואם אני זוכר נכון אז לד צורך בערך 16mA ואז אתה צריך ללד אחד 570 אוהםולשתי לדים 375 אוהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.