פורסם 2006 במרץ 1919 שנים שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד הצרכים שלי מהמחשב הוא נועד להריץ גם משחקים וגם לשמש כמחשב שמתחבר לטלוויזיה ולמערכת בסלון להרצת סרטיםזאת אומרת אני צריך מעבד חזק עם מינימום 512 זיכרון פנימי כרטיס מסך נורמלי ולא איזה משו של אינטל צורב DVD כרטיס רשת אלחוטי רצוי מאוד אם זה אפשרי כרטיס קול 5.1 והארד דיסק 60 גיג'ה אני יודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון שיענה על צרכים אלו תודה מראש
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים שמע מה שאתה מבקש זה קצת מוגזם לתקציב כדי לקבל מעבד נורמלי, כרטיס מסך לא של INTEL, זיכרון 512, וצורב DVD אתה צריך להשקיע לפחות 6000 בשביל לקבל את זה מחברה בררה. אבל בשביל להריץ סרטים לא צריך מעבד חזק ואם אתה לא מתכוון להקליט אז כל מעבד סבבה אם אתה גם לא מתכוון ממש לשחק בו אז כל כרטיס מסך יספיק *אתה מעונין בכרטיס TV בתוכו?
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אין צורך בכרטיס TV העיקר שיהיה יציאה לטלוויזיה מהנייד אז לדעתי אפשר להתפשר במעבד ואין כוונה לשחק יותר מדיי פשוט שיהיה משו נורמלי
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אל תיגע בHP כך דוגמא למה אנשים אומרים עליו בתחתיתhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3166475,00.htmlאתה ממש תצתער על היום שקנית אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.