עבור לתוכן

בעיה בצביעת עכבר...

Featured Replies

פורסם

צבעתי את העכבר שלי לפני חודש בערך ויצא ממש מגניב. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נהייה דביק כזה ומלוכלך וכשמורידים את הלכלוך זה מוריד גם את הצבע... :kopfpatsch:

אם איזה צבע מומלץ לצבוע את העכבר? צבעתי עם ספריי כמה שכבות ועל זה שתי שכבות לכה בספריי...

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שספרי לקה אמור היה לעזור לך

פורסם

תצבע עם צבע בסיס ואז תצבע תצבע שאתה רוצה..

ועל זה לקה..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה... זה מה שעשיתי ועכשיו לצערי אני צריך להוריד את הצביעה שיצאה לא רע בכלל (חוץ מזה שהיא נהרסה...) ולעשות אחת חדשה.

שווה לקנות ספריי מיוחד לפלסטיק?

פורסם

מן הסתם שרצוי לקנות צבע מיוחד לפלסטיק...

אתה יכול לצבוע בשתי שכבות כדי לחזק את התפיסה של הצבע:

צבע בסיס- צבע שבו אתה רוצה לצבוע- שיוף עדין בבנייר שיוף מים (ברמה הכי גבוה, כדי שלא ישארו שריטות...). אתה משייף עד שהצבע הקודם חלק לגמרי, לא מוריד את הצבע... ואז אתה שוב צובע בצבע בסיס, צבע רגיל ואז שוב משייף...

זה אמור לחזק את הצבע (לא ניסיתי בעצמי, אבל זה מה שחבר'ה אחרים עשו והם טענו שלהם זה מחזיק :nixweiss:)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ננסה...

ושוב תודה :yelclap:

פורסם

למה לצבוע עכבר עם ספריי?

צבע אותו עם צבע אקרילי, כולה 10 שקל לבקבוק שיספיק לחנות עכברים. אתה שם 3 4 שכבות צבע מהצבע המקורי, ואין לו זכר. (עצה לצביעה עם אקרילי - הוא יורד דיי בקלות במים לפני שהוא מתייבש, אז תצתייד במקל אוזניים מלא ברוק שלך, ואם יש משהו לתקן תעשה זאת לא יאוחר משעה לאחר הצביעה)

מנסיון, עדיף לקנות לקה קריסטלית (לי יש של new generation ומבריקה) זה ממש אחלה... שיכבה אחת וזה לכל החיים. אפילו נעים ליד.

22 שקל ל 100 מיליליטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים