עבור לתוכן

אף מתי האידיוטים מMUSTEK יתעררו שם

Featured Replies

פורסם

ויציאו דרייברים לסורקים שלהם לXP????

זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור אליה כמע' הפעלה עיקרית, כרגע מותקנות אצלי 98 וXP...

אוף.....

פורסם

Indeed Indeed....

אני משתמש בXP (בלי שום מערכת הפעלה משנית) וזה נורא מעצבן לחיות בלי סורק >:(

פורסם

לי בול אותה בעייה, עם

UMAX ASTRA 610S

פורסם

בקשר לUMAX, אני בחיים יותר לא אקנה סורק שלהם... אבל בקשר לדרייברים שאתה מחפש, אתה צריך קצת להבין בדרייברים של יומקס בשביל להתעסק עם זה אבל באתר הסיני שלהם (או היפני) יש להם דרייברים גם לwin2000 שמתאימים מן הסתם גם לXP. אני לא זוכר את הלינק וייקח לי שנים למצוא אותו שוב (כבר הורדתי, אבל הסורק שלי זה דגם אחר משלך). מה שאני מסיק מזה שלעולם אני לא אקנה יותר סורקים של UMAX, עברו 3 שנים מאז שהוא יצא וזהו, אין יותר דרייברים? מה זה היחס המזלזל הזה????? הסורק הבא שלי יהיה AGFA או HP

פורסם

בקשר לUMAX, אני בחיים יותר לא אקנה סורק שלהם... אבל בקשר לדרייברים שאתה מחפש, אתה צריך קצת להבין בדרייברים של יומקס בשביל להתעסק עם זה אבל באתר הסיני שלהם (או היפני) יש להם דרייברים גם לwin2000 שמתאימים מן הסתם גם לXP. אני לא זוכר את הלינק וייקח לי שנים למצוא אותו שוב (כבר הורדתי, אבל הסורק שלי זה דגם אחר משלך). מה שאני מסיק מזה שלעולם אני לא אקנה יותר סורקים של UMAX, עברו 3 שנים מאז שהוא יצא וזהו, אין יותר דרייברים? מה זה היחס המזלזל הזה????? הסורק הבא שלי יהיה AGFA או HP

לא יודע אם זה אותם דרייברים שאתה מדבר עליהם אבל:

בקיצור: כשעברתי אינסטנסיבית ל2000 אז הורדתי דרייברים מהאתר האנגלי שלהם ל2K... הבעיה איתם, וגם בXP היא שאו שזה פעם ב' לא פועל בכלל, או, כשזה כן "פועל" אז זה מצליח לעשות PREVIEW, אבל כשאני מנסה לסרוק אז זה מבטל כל קשר עם הסורק, ואומר שהסורק בכלל לא מחובר.... לפני כמה זמן (שבועיים לכל היותר) נתקלתי בהסבר שאומר שצריך להתקין בשביל לפתור בעיה זו דרייברים מיוחדים לכרטיס SCSI שבא עם הסורק הזה... התקנתי בXP וזה תקע לי את ההפעלה שלו (של הXP) אז כבר התייאשתי...

פורסם
  • מחבר

הדרייברים של MUSTEK ל2K בכלל לא עובדים בXP...

פורסם

אותה בעיה מורעל ASUS :bash:

וה XP בכלל לא מוכנה אפילו להריח את הדרייבר של WIn2K....

Fucking Mustek!!!!

פורסם
  • מחבר

טוב נחכה(כאילו יש לנו ברירה יותר טובה) אני מאמין שכשהאיכס פי תצא לקהל הרחב ב25 לחודש אז הם(MUSTEK) יעלו הילוך ויתחילו לעבוד על דרייברים

אגב ראיתם את הטיימר האידיוטי בMSN?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים