עבור לתוכן

בעיה עם בתלת מימד

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני לא בדיוק יודע איך להסביר את הבעיה אבל אני ינסה

יש לי כ.מסך geforce4 ti 4400 Leadtek כרטיס מצויין המשחקים רצים מהר אבל הבעיה היא לא המהירות אני שם לב במשחקים תלת מימדייםו גם ב 3DMARK2001 SE ש כשיש תלת מימד די כבד אז הוא רץ מהר אבל נוצר מצב שתמונה קצת מתחתקת לשניים וחלק העליון או התחתון קצת זזים ו זה ממש לפחות משנייה .

זה קורה אם למשל במשחק SHOOTER אני מסתובב מהר .

בקיצור תחשבו שעשיתם printscreen ואם אתם עורכים את התמונה ב תוכנה אז אתם מזיזים את החצי העליון של התמונה

זו התופעה.

מישהו נתקל בבעיה כזו.

ניסיתי דרייברים אחרים וזה לא עזר.

פורסם

הבעיה היא לא בכרטיס אלא במסך שלך! כך שכרטיס כמו שלך יכול ליצר יותר מ100 פריימים בשניה ברזולוציות הכי גבוהות אבל כנראה שלמסך שלך יש קצב ריענון נמוך יחסית לכרטיס שלך וכך נוצרה "הבעיה" הזאת אתה יכול לתקן את זה בכך שתדליק את ה vsync בהגדרות ה D3D או ה OPENGL תלוי במשחק!

פורסם
  • מחבר

תודה אני יבדוק את העניין.

ולגבי המסך יש לי LG795PLUS יש סיכוי שהוא לא מסוגל לעבוד אם קצבי ריענון כאלה?

פורסם

ה Flatron 795 הוא אחד המסכים היותר טובים, לפחות מבחינת תדרי רענון שהוא עומד בהם.

יכול להיות שפשוט כוונת את התדר נמוך מדי, לא התקנת את הדרייבר שלו או שיש לך 2000/XP ולא התקנת תיקון לזה.

בלי קשר בכלל תמיד עדיף שה VSYNC יפעל כשמשחקים, רק בבדיקות כשרוצים לדעת מה הכרטיס מסוגל לעשות צריך לבטל אותו.

פורסם
  • מחבר

ה Flatron 795 הוא אחד המסכים היותר טובים, לפחות מבחינת תדרי רענון שהוא עומד בהם.

יכול להיות שפשוט כוונת את התדר נמוך מדי, לא התקנת את הדרייבר שלו או שיש לך 2000/XP ולא התקנת תיקון לזה.

בלי קשר בכלל תמיד עדיף שה VSYNC יפעל כשמשחקים, רק בבדיקות כשרוצים לדעת מה הכרטיס מסוגל לעשות צריך לבטל אותו.

אכן יש לי XP לגבי איזה תיקון אתה מדבר?

ישנו תיקון דרייבר למסך הזה, אם יש אתה יכול לפרסם קישור בבקשה.

VSYNC זה הסינכרון אנכי כן?

אם כן אז כתוב לי שהוא מופעל כברירת מחדל מה לעשות?

פורסם

ב www.guru3d.com יש הרבה תוכנות חינם גם לטיפול בתדר הרענון וגם לשליטה על ה VSYNC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים