פורסם 2006 במרץ 1919 שנים יש לי מערכת קירור מים של טרמלטק (טאי צ'י) אם אני יחליף את הבלוק והמשאבה לכאלו של Swiftech זה ישפר את המערכת ?
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים לדעתי לא, אבל תלוי גם איזה משאבה אתה לוקח , כי בעיקרון המארז טאי צ'י מותאם למכלולשל טרמלטייק אז אולי החלפת חלקים תגרום לירידה קלה בביצועים או שזה סתם לא יביא להבדל ששוה שדרוג...
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר כלומר כל הקטע של המארז הוא שכל המערכת מורכבת בצורה נוחה(הרדיאטור והמשאבה על הדלת) אבל הבלוק של טרמלטק לפי מה שאני הבנתי נחות משמעותית מהבלוקים של Swiftech וכך גם המשאבה החלפה אמורה לשפר אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח לפני שאני רץ לקנות..
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים כלומר כל הקטע של המארז הוא שכל המערכת מורכבת בצורה נוחה(הרדיאטור והמשאבה על הדלת) אבל הבלוק של טרמלטק לפי מה שאני הבנתי נחות משמעותית מהבלוקים של Swiftech וכך גם המשאבה החלפה אמורה לשפר אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח לפני שאני רץ לקנות.. אני תמיד אומר שאין טעם לתקן את מה שאינו שבור - וזהו בעצם
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר אתה יודע אנחנו בני אדם יש לנו איזה ג'וק מטורף בראש שתמיד רוצה יותר כמה שיהיה תמיד נרצה יותר טוב יותר חזק יותר מהיר אין מה לעשות ככה זה
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים אני תמיד אומר שאין טעם לתקן את מה שאינו שבור - וזהו בעצם הדבר הכי נכון שיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.