עבור לתוכן

מה עושים עם 6000 שקל?

Featured Replies

פורסם

תחסוך את הכסף, תאמין לי שבגיל מאוחר יותר אתה תצטרך אותו.

• תגובות 80
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה + חברה = 3000 שקל~ (חשבון והגיון פשוט ;) )

נשאר לך 3000 שקל, אותם תוציא עליה בערך 1000 שקל בשנה, היא תחזיק יפה 3 שנים בלי לעשות בעיות.

:lol: חחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

ב1000 שקל לשנה אפשר להחזיק כלב בינוני + אוכל + חיסונים בלתי צפויים נגד תולעי פארק שצצות להם פתאום , כשהוטרינר המסכן צריך קצת השלמת הכנסה.

לחברה צריך לחגוג יומהולדת, טו באב, ולנטיינז, יום האישה, ושאר התאריכים שאיזה אידיוט החליט לעשות מחווה לזוגתו, וכל הנשים תפסו על זה טרמפ. ואם חלילה מפספסים תאריך...הרבה :bash: וגם :gorgeous: + :'( ומעט :la: אם בכלל.

ולפותח הת'ארד: מחזק את אלה שאומרים שכדאי לחסוך לרשיון רכב/אופנוע/מטוס קל. אולי אפילו תשמור את הכסף להוצאות הפסיכומטרי וההרשמה לאוניברסיטאות אחרי הצבא, כי גם זה עסק לא זול בכלל... אם עכשיו אתה לא בטוח מה לעשות איתו, אז אולי כדאי שתשמור אותו לתקופה שממש תצטרך אותו להוצאות כבדות כפי שציינתי, כדיי שלא תצטרך לממן בעצמך ע"י עבודה זמנית, או במימון של ההורים אם חלילה וחס שלא יכולים לעזור, וככה תתחיל מהר יותר את הלימודים/ מה שתרצה לעשות.

פורסם

בכנות - אתה מוזמן לשלם את החוב שלי לביטוח לאומי. :lol:

על כמה הוא עומד? שואל כי ראיתי אותך מתלוננת בפעם השלישית בפורום :P.

ועכשיו נזכרתי שגם לי יש חוב לביטוח לאומי, על כך שלא עבדתי 4 חודשים מגיל 18 :badhairday:. מעניין מה גודל הקנס עכשיו :behead:

עריכה:

תשקיע במניות. אבא שלי התחיל מגיל צעיר לעשות את זה, וכך הוא מימן לי לימודים בתיכון פרטי, ואוניברסיטה של שתי אחיות.

עכשיו לומד ממנו את הנושא.

פורסם

132 ש"ח לחודש :xyxthumbs:

פורסם

כדאי לבדוק

אני יודע שיש תוכניות עם ריבית יותר גבוהה מאשר 4.75% לשנה

פורסם

:'(

ואיך יכולים לבטל אותו? קראתי תגובות של אנשים בפורום, שהצליחו לבטל את הקנס בסופו של דבר.

פורסם

ישנם פקדונות ארוכי טווח בהם הריבים טובה יותר, אבל אל תצפה להיות מליין מזה.

ה132 שקל זה לא הקנס, זה התשלום הרגיל, את הקנס בד"כ ניתן לבטל (ומבטלים)

פורסם
  • מחבר

ו.. ידיעה מרתקת במיוחד! אין לי 6000 שקל, החסרתי פרט חשוב מאוד, יש לי 6000 שקל אחרי מכירת המחשב הנוכחי, בעיקרון יש לי 3000 שקל.

עדין כדאי לי לחסוך את זה לדעתכם? כמה כבר אפשר לעשות מזה בבנק? או במניות?

למישהו יש טיפים במניות/תוכניות כמו לתת לבנק לעשות את זה וכו'?

מעניינת אותי אופציית החיסכון :D:xyxthumbs:

פורסם

אני השקעתי במניית בנק לאומי... ובתוך חודש הרווחתי 400 שקל! :xyxthumbs:

פורסם

כמה כסף זה עולה? :P

כמה השקעת?

אפשר להשקיע 300 שקל? :P

פורסם

השקעתי בערך.. 2100

אפשר להשקיע 300

אבל זה לא משתלם... הרווח הוא באחוזים...

פורסם

זו השקעה בטוחה?

כמה קיבלת בחודש הראשון של ההשקעה?

מאיזה גיל זה?

פורסם

אני ההייתי משקיע במניות טבע או גוגל.

אני (בן 14) כבר עכשיו משקיע במניות...הצלחתי מ200 דולר להגיע ל400 דולר תוך שנה. וכרגע בגלל חוסר היציבות של גוגל אני משקיע בטבע שהיא מניה יציבה וגדלה בצורה איטית אבל היא בטוחה...

פורסם

אני גם בן 14 והשקעתי באפריקה ישראל ובלאומי...

והרווחתי 1000 בשנה...

הרווחים של טבע הם דיי קטנים כי זאת מניה יציבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים