עבור לתוכן

מה עושים עם 6000 שקל?

Featured Replies

פורסם

אני הייתי נוסע לקזינו שם את הכל על בלאקג'ק. :silly: או 12000 או כלום.

• תגובות 80
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית הייתי קונה מלתחה חדשה. אבל זה סתם השגעון האישי שלי לבגדים

פורסם

חברה על מה אתם מדברים לתפוח? הריבית עומדת כיום על סך של 4.75 ,

ואם הכסף גדל בצורה מעריכית שכן יצא לנו 6000*1.0475 = 6285

עכשיו, אני לא בטוח שככה זה פועל אבל זה נראה לי הכי הגיוני...(אגב חישוב לפי נוסחת גדילה ודעיכה...)

כפי שאתה רואה לא משתלם לך לסגור את הכסף אני אומר תעשה תאוריה , רשיון!!!

אל תעשה רשיון לרוצח(כלי ממונע דו גלגלי) זה פשוט לא שווה את הסיכון!

סעמק כמה אנשים מתים בכביש מתאונות אופנוע פשוט קטסטרופה , אגב גם קטנועים וטוסטקושלראבאק

לא עמידים בפני תאונות...

אחי זה לא טוב אל תעשה את זה! :nono:!

או תקנה מערכת קולנוע ביתית סבירה מינוס ;D

פורסם

אתה מודע לעובדה שזה גודל ככה לחודש כן?

פורסם

קח מקרן יד שניה ותביא xbox360 מחול

:xyxthumbs:

או תשים בצד...לחסוך, ואחרי הצבא לך לבקר את אחותך

פורסם

טוב בניגוד למה שחלק מהאנשים חושבים אני בגילך היתי בזבזן גדול

היתי עובד אחרי הלימודים ומבזבז הכל

אני לא ממליץ לך לעשות את זה אבל גם לא לחסוך כמוני בגיל כל כך צעיר

אני כן ממליץ לך לא לבזבז סתם

אתה שואל אותנו מה לעשות אם 6000 אלף שקל אז זה כבר אומר שאין לך דבר שאתה באמת רוצה או צריך

ביגלל זה אני חושב שתשים תכסף בנק חלק מימנו תיסגור וחלק תשים בעובר ושב

ושיהיה לך משהו שאתה באמת רוצה תיקנה אותו

פורסם

בכנות - אתה מוזמן לשלם את החוב שלי לביטוח לאומי. :lol:

ברור לך שביטוח לאומי נורא אוהבים להתפיח חובות, לשלוח עיקולי משכורת למקום העבודה ולעקל חשבונות בנק?

אני מדבר מנסיון אישי - היה לי איזה חוב לביטוח לאומי ששכחתי ממנו לגמרי - עד שהגיע צו עיקול משכורת לעבודה. הקנס היה בערך 1000 שקל (הצלחתי לבטל אותו). זה לא שלא היה לי לשלם, סתם שכחתי. בכל מקרה - לא נעים.

ליאור: החישוב שהוא עשה עם 4.75% ריבית הוא שנתי (בערך, כי הריבית מצטברת חודשית), אבל זה פחות או יותר הסכום שישאר לו אחרי חסכון של שנה.

פורסם

הנה עוד 2 רעיונות

שבוע בסיניי יכל לעלות בסביבות ה1000 שקל.

אתה + חברה = 3000 שקל~ (חשבון והגיון פשוט ;) )

נשאר לך 3000 שקל, אותם תוציא עליה בערך 1000 שקל בשנה, היא תחזיק יפה 3 שנים בלי לעשות בעיות.

או יותר טוב.

מט"ח, 4000 שקל ואתה פותח חשבון בEFIX למשל, עם קצת סבלנות אפשר לעשות לא מעט כסף בלי סיכון משמעותי, אפשר לעשות גם המון כסף עם הרבה סיכון, תבחר...

פורסם

על תקנה מחשב על תקנה מקרן על תקנה כלום..

תשמור ותחסוך..

כי אם תקנה מחשב אתה תצטער אחרי שנה שקנית אותו והוצאת עליו 6K ש"ח.. כי זה מה שקרה לי (רק שבמקרה שלי אני שילמתי רק אלף ואת השער הורים שלי) ואני מצטער שקניתי מחשב כל כך חזק.. חשבתי ואי יהיה לי מחשב אחד הטובים אני ישחק כל היום במשחים החדשים וכל זה.. שיקחתי רק דום 3 וזהו כי בגיל 16 וחצי 17 אתה מבין שמחשב שזה לא כלי למשחקים ושחבל לבזב עליו הרבה כסף וזמן. כי זה גיל שאתה מתחיל יותר לצאת למסיבות עם חברים וכל השער... פשוט להוציא 6 אלף על מחשב זה ביזבוז של כסף...

מקרן.. מה אתה צריך אותו? לתפלצף לחבר'ה שלך שיש לך מקרן משלך בבית? או לראות סרטי פורנו על הקיר?

הכי טוב תחכה עוד חצי שנה, שנה תוציא רישיון לרכב כי תאמין לי שזה נהדר שיהיה לך רכב כבר בגיל 17 כי אחרת לא יהיה לך זמן להוציא רישיון כי יהיו לך לימודים/בגרויות ולא יהיה לך זמן ללמוד נהיגה, אחרי בית ספר צבא בגיל 21 תצא מהצבא ולא יהיה לך כלום. לא כסף ולא אוטו. עד שתמצא עבודה וכו' קיצר סיפור ארוך..

עצה שלי תחסוך או תוציא רישיון..

בהצלחה

פורסם

אתה מודע לעובדה שזה גודל ככה לחודש כן?

ליאור אתה רציני אחי? :o אתה בטוח? אני חשבתי ש 4.75 זו ריבית שנתית לא חודשית...

אם ככה אז סגור תכסף בבנק הרבה יותר טוב...

פורסם

אם יש לך את האמצעים לשמור עליו , קטנוע או אופנוע יד שנייה.

פורסם

ולך תעבוד בפיצריה תאמין לי תוך שנה ופחות אתה מסודר

פורסם

אני הייתי קונה iriver ככה 5 גיגה איזה h10 ומשאיר עוד 500 לביזבוזים ככה לשנה וחצי...

את השאר הייתי מבקש מההורים לשים בבנק ולטפוח, או סתם נותן להורים לכסות את המינוס ולעזור...(כמובן שאח"כ הם מחזירים את הכל כשאני אצטרך, אבל בינתיים-זה מה שהכי יעזור :) )

פורסם

הייתי קונה מקרר קטן לחדר, נגן MP3 של I RIVER, סלולרי חמוד, כרטיס מסך, בגדים ודגמי מכוניות 1:18.

פורסם

במקומך, הייתי שם בבנק לקבל ריבית, עובד הרבה +כסף מהצבא , ושומר הכול עד גיל 24 ואז אולי יהיה לי קצת כסף לדירה חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים