פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אהלן אנשים, יש לי בערך 6000 שקל בכיס (באחד המכנסיים) ובא לי להוציא אותם על מחשב בנז למשחקים...אבל עומדת בפני דילמה, עם 6000 שקל, אני יכול לקנות אופנוע/טוסטוס (אני בן 16.5 - סיפור עצוב) או מקרן לחדר ויש לי גם רמקולים היקפיים בשביל זה וכדומה...אז מה כדאי?במילים אחרות, מה אתם הייתם קונים ב6K?
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים לא משתלם לשים בבנק אם עכשיו הוא בן 16 וחצי עד 18 וגם לא עד 20.זה כולה שישיה.תעשה מה שתעשה, רק תעשה לי מצווה אל תקנה טוסטוס!פחות זבוב על הכביש שיסע לידי כמו מניאק ואני אפחד להוריד אותו.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר מן הסתם שאני לא צריך מחשב למשחקים, אני רוצה !וקטנוע זה מגניב! וגם מקרן זה אחלה דבר, קולנוע קטן בבית..
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אז שיתן לו לתפוח עד גיל 21.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171617.0
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר אז שיתן לו לתפוח עד גיל 21.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171617.0חח גדול.. מסכן הבנאדם.. בכל מקרה, יש איזה מסלול מסויים שכדאי לי לחשוב עליו? לא התעסקתי עם הבנק עד עכשיו, רק לפני שניה קיבלתי ת.זדברו איתי מספרית אחים שלי.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים לא, לא עד גיל 21 (אלא אם הוא רוצה כסף לאוניברסיטה אבל זה רחוק מידי), אלא עד גיל 18, בצבא הוא ישמח שיש לו כסף EXTRA לבילויים.- ותעזוב את stone cold, זה דוגמא לאיך לא לנהל את החיים.אבל, אם אתה רוצה מחשב, או מקרן אני לא הבנאדם שיעצור בעדך.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים אני הייתי קונה מחשב בלי לחשוב הרבה...קולנוע ביתי גם נשמע טוב. אפשר אולי לקנות מקרן יד 2 ב2000 ש"ח, ואז נשאר לך 4000 לשדרג את המחשב שיש לך... (זה מספיק לאיזה 55FX!!!!)
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר עקב היותי נער פרוע ומוטרף לא חשבתי בכלל לחסוך כמו שאחותי בת ה23 שגרה בארה"ב עכשיו (קול) תמיד מייעצת.דווקא הייתי רוצה לשמוע עוד מאנשים גדולים ממני על למה ול-מה כדי לי לחסוך לעתיד.. פרטים, עניינים, אני אוהב שמזיינים לי ת'שכל..יאללה דברו.===============עריכה============בקשר לZאולי באמת אני צריך לחלק את הכסף בין הדברים, הקטע הוא שהמחשב שלי די מאעפן... אבל אני אשקול את זה
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים שם בבנק, שיצבור ריבית, בגיל 18 תשמח ששמת כסף בצד.אני יכולה להגיד לך מה לא לעשות - לא לספר על זה ברבים או שבסוף ישדדו אותך ואתה תבכה פה.
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מחבר WTF? מה פשר ההודעה הזאת? LOL..קיצר עוד עצות וכדומה? דווקא הייתי רוצה לשמוע עוד מאנשים גדולים ממני על למה ול-מה כדי לי לחסוך לעתיד.. פרטים, עניינים, אני אוהב שמזיינים לי ת'שכל..יאללה דברו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.