פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר לא ברור שלא רק הבאתי דוגמה לOC "קטן" שאמרתי בהודעות הקודמותטוב בקיצור אני עדיין לא יודע על מה ללכתאני משתמש במחשב די הרבה למשחקים (עכשיו אני גם קונה את ה 78GS אז בכלל) סרטים וכו'...שווה לי לקחת 2GB ??מצד שני הטענה החזקה שלי לקחת 1GB זה שאני הולך להחליף מחשב שלם מתי שיוצא הדור הבא אחרי הקונרו/AM2אז אולי אני יקח TCCD מצוין בנפח של 1GB ומתי שיצאו הדורות הבאים של המעבדים אני בכל מקרה יצטרך לקנות זכרון חדש!
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר אני מתכנן להגיע ל2.4 עם הוויני 3000 שליהגעתי ל2.25 אבל הזכרון די מגביל אותי (אני עם זכרון VALIE) עכשיו החזרתי הכל לסטוק כדי ליתר בטחון עד שאני יקנה את הזכרון2.4 אצלי זה יהיה באס של 267אז המטרה שלי זה באס 267
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר כן זה מה שחישבתי לZXהFX אני מאמין שכן יגיע ל267 לא?ה REV2 גם....אז מה אתה היית לוקח ZX או FX/REV2? (אני עדיין לא סגור 100% בין הFX לREV2 אבל הם נורא דומים אז זה לא ממש משנה)
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים כל TCCD יסגור 267 זאת לא הבעיהה-ZX אי אפשר לדעתבהנחה שאין לך לוח כמו DFI עם מחלקים "מוזרים" אתה צריך לבחור בין 267 ל-222לך על ה-TCCDובין שניהם ה-FX עדיף כי יש לו בדיקות יותר מחמירות
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר גם אני חשבתי ללכת על ה FX אבל ראיתי השוואה באנדטק של זכרון קורסייר חדש (לא ממש קשור לנושא שלנו) אבל הופיעו בהשוואה ה REV2 וGSKILL TCCD (שזה הFX)הREV2 הוביל בהרבה מאוד טבלאות בסקירה במהירויות הנמוכות (עד 466) אחר כך הוא לא נהיה פחות טוב אלא פשוט הובס על ידי הזכרונות היותר יקרים והמדורגים היותר גבוהים (4400 ו4800)גם ה GSKILL TCCD לא נשאר מאחור הוא היה דבוק מאוד לREV2 אבל ה OCZ לקח ברוב הטבלאותובחלקן גם בהפרש גדול מהGSKILLאני יחפש עכשיו את הסקירה הזאת ואני ישים אותהעריכה:הנהhttp://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2312&p=7
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים ואם OCZ שלחו להם זכרונות CherryPick (נבחרו בקפידה) ולא זכרונות שנמכרים?הכל יכול להיותמה שבטוח שה-FX עוברים בדיקות יותר מחמירות
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים 3 סוגים:TCCD שכבר לא בייצורTCC5 שזה TCCD שלא עברו תהליך Binning - בדיקה מינימלית לתדר מסוים ותזמונים מסוימיםNew TCCD שהם מאוד מוצלחים ובד"כ רק בזכרונות היקרים - GeiL ONE TCCD, G.Skill FF
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר אז איזה אתה חושב שאני יקבל עם ה REV2 / FX?יש פה מזל ?כאילו יכול לצאת לי אחד עם TCCD מהיקרים?או שאין פה סיכוי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.