פורסם 2006 במרץ 2019 שנים שניהם דיי מככבים בטבלאות של הזכרונות הכי חזקים ישר אחרי ה-G.Skill FF וה-GeiL ONE TCCDהייתי מעדיף את ה-G.Skill, הם עוברים בדיקות יותר מחמירות יחסיתCyberDemonגם אם יש מתח וקירור (ישיר לזכרונות) הייתי מעדיף זכרון מעט פחות חזק אבל לא דורש טיפול מיוחדזה בלי לדבר על המוות המוקדם של הרבה מהסטיקים שכוללים BH-5 או UTT
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר אוקי זה מסכם בשבילי את נפח ה512X2 מה בקשר 1GBX2 על מה אתה ממליץ? משהו עם תזמונים הדוקים ככל האפשר ציפים טובים ומחיר נורמלי (עד 200 דולר גג) תודה רבה לכולם על העזרה במיוחד לליאור
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים יש לי שאלה שקשורה בעקיפין לנושא המדובר (ויסלח לי פותח הדיון) השאלה היא בנוגע ל2GB RAM כאשר אני מרנדר (בתלת מימד) הH.D קורא הרבה - אם יהיה לי 2GB הוא אמור לקרוא פחות וכתוצאה מכך להשתמש בפחות בpagefile ואז זמני הרינדור גם ירדו ?
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים יש לי שאלה שקשורה בעקיפין לנושא המדובר (ויסלח לי פותח הדיון) השאלה היא בנוגע ל2GB RAM כאשר אני מרנדר (בתלת מימד) הH.D קורא הרבה - אם יהיה לי 2GB הוא אמור לקרוא פחות וכתוצאה מכך להשתמש בפחות בpagefile ואז זמני הרינדור גם ירדו ? כן. הזמנים של הרידור משתפרים עם כמות הRAM, כמובן שיותר מ2GB היום לא נותן שיפור אבל לך תדע מה יהיה בעתיד.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר לא אני לא סולח לך :pissed: חחחחחחח לא סתם זה בעצם העקרון הבסיסי של הראם ככל שיש יותר ראם ככה פחות גישה להארד דיסק
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים לא אני לא סולח לך :pissed: חחחחחחח לא סתם זה בעצם העקרון הבסיסי של הראם ככל שיש יותר ראם ככה פחות גישה להארד דיסק כן, אבל בעריכה עדיין יש בעיה, כי הוא צריך לשמור איפה שהוא את מה שהוא רינדר, ואת זה הוא שומר בTEMP על ההארדיסק.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר אוקי זה מסכם בשבילי את נפח ה512X2 מה בקשר 1GBX2 על מה אתה ממליץ? משהו עם תזמונים הדוקים ככל האפשר ציפים טובים ומחיר נורמלי (עד 200 דולר גג) תודה רבה לכולם על העזרה במיוחד לליאור
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים HZ או ZX טובים (עם UCCC וכנראה Micron 5B בהתאמה)האופציה הבאה היא Samsung UCCCואחריה הצ'יפים של Infeneon (בד"כ תזהה אותם ע"י התזמונים - 2-3-2)אבל עם האחרונים לך תנחש כמה הם יסגרואי אפשר לדעת
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר אלה?ZXhttp://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032עכשיו השאלה אולי הכי חשובה היא אם שווה לי להוסיף את ההפרש לעומת הFX? כדי לקבל 2GB בתזמונים די הדוקים 2-3-2-5 (שדרך אגב אני מתאר לעצמי שאמורים להשתחרר ישר עם OC קטן)
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים כןהשאלה היא כמה תשתמש בזכרוןאם אתה צריך יותר מ-1GB או לאכי בטוח שה-FX יסגרו יותר
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר אני די מתפתה... חחחדרך רגב זה נכון מה שאמרתי לגבי התזמונים בהודעה הקודמת?
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים בOC אני מתכוון ל215-220התזמונים לא ישתחררו??99% שלא.כמובן שלך תדע, OC תמיד זה לא דבר בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.