עבור לתוכן

KSP

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות משם 256 זיכרון SDRAM של 133..

וזה ייצא לי הכי זול כי גם זה בעיר שלי ואני יכול לקחת את החלק מהחנות ואז אין דמי משלוח וזה חוסך לי 30\40 שקל (אני חייב להוציא כמה שפחות!) .

עכשיו אני יודע של KSP יש שם חרא ושהם מרמים את כולם ודברים כאלה.

אבל זה באמת נכון ? כמה פעמים זה כבר קרה ? ונגיד שהם לוקחים משהו משומש ומתקנים אותו ומוכרים אותו , איך אתם יודעים מזה ? או שזה פשוט קרה פעם אחת למישהו ולחנות נדבק שם לא טוב כל כך...

???

פורסם

קניתי, ולא היו לי שום בעיות עם האחריות.... גם אחרי שנה ויותר.

לא איכזבו אותי.

פורסם

אם זה רק זיכרון, אז זה באמת לא נורא לקנות אצלם, כי הסיכוי שהוא ישרף קלוש.

פורסם
  • מחבר

ישרף ?!

פורסם

לא ידעת שזיכרונות יכולים להשרף?

פורסם

חחח מה אתם מנסים להביא לו את הקריזה? ;D

תקנה שם את הזכרון הזול הזה. דברים יותר רציניים ויקרים לא כדאי אצלהם, אבל זכרון.. אין מה לדאוג. ;)

פורסם

זיכרון טוב מחנות שהאחריות אצלה מוטלת בספק זה לא רעיון טוב.

זיכרונות זולים עולולים כמו שכבר אמרתי כמה פעמים לא לעבוד במהירות שהם אמורים לעבוד בה ואז צריך להחליף אותם..... וכולנו שמענו זוועות על האחריות של KSP.

פורסם
  • מחבר

מה עדיף ?

256MB PC133 Infineon CL2

256MB PC133 Viking

שניהם עולים 250 שקל .

?

פורסם

תשאל את השאלה בפורום הנכון.

פורסם
  • מחבר

למה סתם לפתוח תרד חדש ?

כבר התחלתי פה אז למה לפצל ?

זה שאלה של זה או זה.

פורסם

והיא לא שייכת לכאן.

פורסם

KSP אכן מרמים - וזה החסרון בה..

כמה דוגמאות שקרו לי איתם:

כשהלכתי לקנות את המחשב Athlon 1200, המליצו לי על לוח אם של Chaintech (חברה גרועה מאוד נכון לשנה שחלפה),

אז אני עשיתי טעות והלכתי עם מה שהם אומרים בתקווה שזה באמת לוח אם טוב, הלוח הוא Chaintech 7KJD Socker A.

Chaintech נחשב מאז ומתמיד לחברה בעלת צ'יפים גרועים ואיכות גרועה, וזה לא מה שאמרו לי בחנות, אמרו לי שהיא אחת הטובות

ביותר שקיימות... אז למה בכלל היא אמרה את זה? מה ייצא לה מזה? KSP היא המשווקת את Chaintech ורוצה שיקנו אותם כמה שיותר.

עוד מקרה שקרה כאשר קניתי את המחשב - הפעם הם רימו אותי עם היטסינק ומאוורר למעבד 1200.

הם כמובן אמרו לי שזה ההיטסינק הכי טוב שקיים (שהיה בזמנו Volcano6 שהוא יותר טוב), ושכדיי לי לקנות, וזה היטסינק מעולה.

כמו כן, ההיטסינק הזה הוא אחד הדפוקים שראיתי, המחשב מגיע לי ל 50-60 מעלות צלסיוס, המאוורר פשוט נוראי רעש בלתי נסבל.

זהו המאוורר הישן של Spire שלא שווה ל@#%.

אם אתה מתכוון לקנות מKSP, תדע בדיוק מה אתה רוצה לקנות ושלא ימליצו לך שם. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים